Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Да се съберем, лятоска при Мишона

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Да се съберем, лятоска при Мишона

Мнение от Mozo »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Прочетено: 8668 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Льо написа:
чет авг 16, 2018 12:21
Майната ще тръгне по обед, а кога ще пристигне не се знае. Иска да изпъне кокала на теферич и да свикне със средата, щото предната нощ няма да е спал.
Имаш ми номера, натискай пълната газ и звънни като минеш Ихтиман да тръгвам от другия край на софето PDT_Love_18 :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Котето как ще дойде? Ако трябва да отида аз да я взема. Няма да е проблем, а баница се прави за 20 минути с печенето барабар. Погачата - също. Няма да ми е проблем.
Защото тя, Мозо и Монти сте горе-долу в един район, но не ви знам плановете. Казвайте.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Котето ще дойде с Мозо, аз ще се срещна с Льо на бензиностанцията или на друго място и те така. Трябва онова момче Ачо да го видим как, с какво и кога.Ама той е кабелно момче и се ориентира по ГПС :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Котето още не знае как ще дойде, но знае, че ще дойде. :lol: :lol: :lol:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Моонт, при всички положения трябва да се срещнем с теб, за да ни закараш в дън горите Тилилейски :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Аз съм с навигация iGO. Имам и телефоните на Льо и Монти, така че ще се домъкна някак. Пък и имам опит как се прави обратен завой на магистрала, след като на въпроса ми за ориентация къде е пътя чух: Абе Пешо, тоя Пловдив във Варна ли беше? :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Значи, Ди води Льо, а Монти - Мозо ако не съм с него, защото и двамата са пълен кошмар в ориентирането. :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Съжалявам, но толкова мога. Трябва да ме научите как да "рисувам" в/у снимки.

Изображение

Пътят едно време се наричаше "Панорамен" и вървеше приблизително успоредно на Околовръсния. От Княжево до бившата гребна база в Панчарево.
Ако сте от Симеоновско или Бистришко шосе - там където се пресичат има каравана на СДВР. Ако идвате по Симеоновско продължавате направо > посока Панчарево, ако сте по Бистришко - на ляво > пак посока Панчарево. На първия възможен ляв завой минавате между три-четири хубави къщи, има едно като хълмче и това е единственото объркващо защото има път на дясно, който не води до никъде. Та преодолявате бабуната и продължавате по шосето все на долу. Когато стигнете до Х-четата (това са 4 недовършени къщи), които ви остават от ляво, пак на ляво до една купчина чакъл. Преди чакъла завивате на дясно и на 200 метра съм аз от ляво. Зелена къща. От Панчарево срещу бившата гребна база има табелка "Бистрица", там завивате на дясно и карате по същия път, но в обратна посока. След табелата "Бистрица" (че влизате в територията на общината) на първия десен завой след около 500 м. сте пак на между новите къщи с черна ограда, кучета и дупки, преодолявате въпросната бабуна и все надолу. Карате само по асвалт.
Абе имате ми телефона .... като наближите теглете една жица ще се кача горе на четирите изоставени къщи и ще ви чакам на шосето.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
чет авг 16, 2018 21:33
Моонт, при всички положения трябва да се срещнем с теб, за да ни закараш в дън горите Тилилейски :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Хич ме няма в обясненията. Дайте направо да сляза до бинзиностанцията на разклона Околовръстното -Х- Горубляне -Х- Панчарево. Там ОМV ли беше. Ще се качим всичко заедно, не да ви търся по сокаците после :mrgreen: Много е лесно ако веднъж си минавал, но е завъртяно за обяснения. Когато Льо се обади на Монти, той да звънне на мен, аз ще тръгна и ще ви чакам на бензиностанцията. Нея поне всички я знаете.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Баницата защо е толкова далеч от къщата и какви са тия мини в полето? За да стигнем до нея, трябва да преминем през минното поле. Най-бързият оцелял, печели баницата. Игрите на глада
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Да бе ще щравориш да ни събираш като таксиджия. Сама видя, че не си толкова неоткриваема, по нощите те намерих от раз, няма да се плашиш PDT_Love_18 :headbang:
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Montoya написа:
чет авг 16, 2018 20:45
Льо написа:
Майната ще тръгне по обед, а кога ще пристигне не се знае. Иска да изпъне кокала на теферич и да свикне със средата, щото предната нощ няма да е спал.
Имаш ми номера, натискай пълната газ и звънни като минеш Ихтиман да тръгвам от другия край на софето PDT_Love_18 :headbang:
На всички ви имам номерата, ама ще карам към оназ бензиностанция, след реката, на светофара и у лево, и веднага в десно. Зора ми е да не прелетя детелината, щото после ..... адската работа, ама на Врана мога да направя обратен, та не е такъв зор.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Льо написа:
Това ме подсети да извадя утре едно като шезлонг, защото рибарския ми стол може е да се разпадне ако седнеш на него :mrgreen: Ама оно е здраво, ще се излегнеш да попиеш атмосфера докато ние се щураме насам-натам :toothy10: Ще ти приготвя и кърпа, да се скриеш от бурните ласки на Ара :evil4:
Плъхолюбител
Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”