Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да се съберем, лятоска при Мишона
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Re: Да се съберем, лятоска при Мишона
Демек кълве колкот' едно пиле 
Прочетено: 8664 пъти

Ний тука сички парле ву франсе

Мишле, нищо няма да купуваш. Всичко ние ще донесем. И за ядене и за пиене. Обаче спомена, че ще месиш нещо. Това може 

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
А някакъв час да обадите?
Миш, да разбирам, че освен всичко и ще омесиш питка, така ли? Демек, аз само пилищата да довлача.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Моят час е когато майната дойде
Ачо, ти последно свободен ли си за сегашната дата!?

Ачо, ти последно свободен ли си за сегашната дата!?
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Аз викам към 4-5, екстра ми се види. 2-3 часа да се приготви вечерята и се зареждаме. А аз се зареждам да правя лаптгопа на Льо 

Да, свободен съм.
А за избора на час - идеално. Тъкмо към 16-17 часа поносимостта към болка е най-малка и ще мога на воля да пробвам нервите на немската овчарка

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Екстра, трябва ни и малко време да оправим рутерите на Мишока
AsusVivoBook17
Отидете по-рано, че има и работа в градината.

Офтопик:
По-добре елате към 12-13 или 14 часа. Ще хапнете баница да издържите до вечерта, а към 17-18 да запалим барбекюто. Че и то време си иска да стане жар. Пък и до тогава да се маринова, което донесете. Това, което е остало при мен ще е готово за огъня.
Нямате работа по градината

Ако дойдете по-късно - кое по напред. А и да разгледате. Може и една разходка до гората с Ара да направим.
Ара не хапе бе Ди, За каква търпимост на болка говориш? Тя в началото е много ентусиазирана защото смята, че всеки пуснала съм го в двора, идва с основната идея да си играе с нея

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Ясно, значи идваме, кой когато смогне.
Печени чушки ще донеса, Мишле.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Майната ще тръгне по обед, а кога ще пристигне не се знае. Иска да изпъне кокала на теферич и да свикне със средата, щото предната нощ няма да е спал.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
В 16.00h. е идеално, има време за всичко. Цяла вечер какво ще правим? Нали няма да си лягаме в 19.50 часа със Сънчо

Еми в такъв случай ще я науча да пие джин и да служа Сузито