Ама и Киндер Сюрприз ли? Пфу, а до сега ги ядях без да ги измия

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ама и Киндер Сюрприз ли? Пфу, а до сега ги ядях без да ги измия
Много верни неща си написал Бегbeggginer написа: ↑нед юни 03, 2018 15:04Примерът с кокошката и яйцето е неуместен към тезата ти, защото в 21-ви век, с цялото ми уважение, не съществуват кокоши яйца, които не са излезли от кокоши гъз. Аналогично, получаването на знания в 21-ви век се осъществява посредством много четене на свободно достъпни материали в интернет и практически проби. Ако някой го мързи да чете или да пробва и си търси учител, питайте. Аз не съм такъв, а и съм от тези, които рядко отговарят, а когато го правят - не е по темата. Но има много учители, които с охота ще се отзоват.germaneca999 написа: ↑съб юни 02, 2018 18:46От както свят светува винаги зад всеки ученик е имало учител, който го е напътствал. Примери - с лопата да ги ринеш. А как е започнало първичното предаване на познанието това вече е от дискусията: Кокошката или яйцетоbeggginer написа: ↑съб юни 02, 2018 14:59А излиянията малко приличат на Пенчо бре чети, Пенчо пак не ще.
ОК е да питаш, когато отговора на въпроса ти, преведен на английски с Гугъл преводач, не излиза като втори резултат в Гугъл. Сега друг е въпроса, ако не си приел GDPR условията и не можеш да го ползваш, и искаш да натопиш и компрометираш някой друг добросъвестен съфорумец. Анатема!
Същият принцип важи и за Линукс![]()
Всичко е въпрос на характер. Опитвайки нещо, което не съм правил никога, се запознавам максимално с темата и се гмуркам в дълбокото. Падал ли съм по гръб? Падал съм. Разрушавал ли съм си файловата система - разрушавал. Но не съм задавал въпроси, на които сам мога да намеря отговор. И съответно, когато нещо не се е получавало, не съм сочил виновници, поради липса на други такива.
Поздрави![]()
Големó диване си Ди
Подадох ти я тая шега. Мислех да я напиша в поста, но реших че ще отнеме от сериозността.
Абсолютно съм съгласен с теб. Извадих нарочно само тази част от написаното за да поясня, че Учител е само обобщен образ на всеки или всички, които са писали нещо и после публикували за да може другите "учениците" да го прочетат и разберат. Защото ако не го прочетеш т.е. Учителят не ти го каже в случая (в писмен вид) няма от къде да го научиш. Както и обратно, ако ти нещо не си повредил и после сам открил как става, но не го публикуваш, как другите (учениците) ще напредват бързо в знанията си. Е става на принципа проба-грешка, но ако нямаше кои да ни посочи правилното решение без и ние да се горим на печката, тогава щяхме да сме още в епохата на лъкове и стрели.
1. Не се натрапва - учи се това, което се използва масово, освен ако не се въведе държавна политика в определена посока.Shaker написа: ↑нед юни 03, 2018 21:14Причините за неизползването на Linux като десктоп, според мен, са:
1. В училищата и университетите масово се натрапва Windows с MS Office.
2. Хората нямат желание, да научат нещо ново.
3. Много повече професионален софтуер за Windows и Mac.
4. Агресивен маркетинг от страна на Микрошпек и нагризаните ябълки.
5. Скапаните хардуерни производители, които не пишат свестни драйвъри за Linux.
6. Натрапването на GNOME и компания, които отвращават хората с грозата си и недъгавите фунцкии.
И заглавието не е коретно. Linux е най-използваната операционна система на всички устройства в глобален мащаб (сървъри, телефони, IoT и др.).