Тук не сме такива хораTsurugi написа:Плазмата е супер. Просто ти не ѝ хващаш спатийте или поне така ще ти бъде обяснено пространно![]()

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Тук не сме такива хораTsurugi написа:Плазмата е супер. Просто ти не ѝ хващаш спатийте или поне така ще ти бъде обяснено пространно![]()
То тъпото е, че аз с такова нетърпение очаквах 5.10, заради намаления грид на десктопа, а те отново не закъсняха да направят поредната простотия. Да, намалили грида, обаче като наредиш иконите една под друга и разстоянието през всеки две икони е по-голямо. Стои ултра грозно, не знам къде им е ума на тия хора като ги правят тези неща... Та пак редактирах файлове, които също бяха променени и корекциите вече се правят на друго място и те така. Таман си помислих, че поне с това ще се приключи, но не би...Tsurugi написа:Ти пък![]()
![]()
, Плазмата е супер
![]()
![]()
Просто ти не ѝ хващаш спатийте или поне така ще ти бъде обяснено пространно
![]()
, та затова не я харесваш много-много
![]()
![]()
Въпреки че, ако трябва да съм обективен и изляза извън кръга на кодоша
, то трябва да кажа, че положителното развитие на средата е ОГРОМНО и вече става за ползване, независимо от факта че и сега има доста дразнещи тъпизми, напредъкът е повече от съществен
![]()
![]()
![]()
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Никого не лъжа!Така че си мери приказките!Изразявам личното си мнение, ако не възразяваш.Плюя, защото има тонове причини за да плюя и критикувам КДЕ и Плазма5.XFCE също има недостатъци, но те са незначителни в сравнение с тези на КДЕ, а да не говоря за Плазма5, недостатъци за които съм говорил и говоря.Онзи ден при дискусията за Компиз, споменах ли защо е добре той да се ползва като композитор в XFCE, споменах, та дори използвах определението трагикомично по отношение на композитора по подразбиране - Xfce4, ако лъжех или бях заблуден фен никога нямаше да го направя.Не позволявам на субективните си лични пристрастия да влияят на обективността на преценката ми.Тунар е прекрасен файлов мениджър, но е минималистичен такъв, който иска пълнофункционален, слага който намери за добре.Търсачката е изключително бърза и добра, а ако не покрива нуждите ти възможности бол, както и да премахнеш самата търсачка, ако знаеш как.Федора е фъшкия и такава ще си остане!ГНОМ "сериозна", кое точно ѝ е сериозно на "сериозната" среда?!Сериозна работа?!Сериозна работа може да се върши под всяка среда, стига ЗКУ-то да е сериозно, можещо, компетентно и знаещо.Подобно нещо не може да се каже за всички дистрибуции, но това е друга тема.p4p написа:Да, Плазмата вече горе-долу става, а пък другите долу-горе.![]()
В Xfce никога не бих се занимавал с темите за икони - хиляди на брой. Нито търсачката става за сериозна работа, нито Thunar. Виж Nautilus е друга работа. Ама то другата сериозна графична среда си е Gnome. Пък вие си плюйте. Само лъжете хората. Същото е и с Fedora.
Вярно моя грешка ще я поправяMozo написа:Само дето е Соня