Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вашият десктоп

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Re: Вашият десктоп

Мнение от Nibelung »

Tsurugi написа:Плазмата е супер. Просто ти не ѝ хващаш спатийте или поне така ще ти бъде обяснено пространно :booty: Изображение
Тук не сме такива хора :)
spoiler:
:angel4:
Прочетено: 318526 пъти
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Tsurugi написа:Ти пък :!: :?: :!: , Плазмата е супер :wave: :-s :!: Просто ти не ѝ хващаш спатийте или поне така ще ти бъде обяснено пространно :booty: Изображение, та затова не я харесваш много-много :booty: :evil3: ИзображениеВъпреки че, ако трябва да съм обективен и изляза извън кръга на кодоша :evil3: , то трябва да кажа, че положителното развитие на средата е ОГРОМНО и вече става за ползване, независимо от факта че и сега има доста дразнещи тъпизми, напредъкът е повече от съществен :evil3: :thumbright: :headbang: Изображение
То тъпото е, че аз с такова нетърпение очаквах 5.10, заради намаления грид на десктопа, а те отново не закъсняха да направят поредната простотия. Да, намалили грида, обаче като наредиш иконите една под друга и разстоянието през всеки две икони е по-голямо. Стои ултра грозно, не знам къде им е ума на тия хора като ги правят тези неща... Та пак редактирах файлове, които също бяха променени и корекциите вече се правят на друго място и те така. Таман си помислих, че поне с това ще се приключи, но не би...
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Амиии, какво да ти кажа, Моз, освен... :idea: :arrow: Питай ме отново, защо толкова харесвам XFCE :booty: :p

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Защото за разлика от Майкрософт и КДЕ не развалят работещи неща :cool:

Изображение
Потребителски аватар
p4p
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35

Мнение от p4p »

Да, Плазмата вече горе-долу става, а пък другите долу-горе. :)
В Xfce никога не бих се занимавал с темите за икони - хиляди на брой. Нито търсачката става за сериозна работа, нито Thunar. Виж Nautilus е друга работа. Ама то другата сериозна графична среда си е Gnome. Пък вие си плюйте. Само лъжете хората. Същото е и с Fedora.
Потребителски аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед юни 14, 2015 07:02

Мнение от bvbfan »

Ти с тоя грид, направо :lol:
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows. :)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ами какво да направя :mrgreen: Всяка една нормална среда има нормален грид, само те се лигавят [-(
Офтопик:
Дори и Windows :sick: :sick: :sick:
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

p4p написа:Да, Плазмата вече горе-долу става, а пък другите долу-горе. :)
В Xfce никога не бих се занимавал с темите за икони - хиляди на брой. Нито търсачката става за сериозна работа, нито Thunar. Виж Nautilus е друга работа. Ама то другата сериозна графична среда си е Gnome. Пък вие си плюйте. Само лъжете хората. Същото е и с Fedora.
Никого не лъжа!Така че си мери приказките!Изразявам личното си мнение, ако не възразяваш.Плюя, защото има тонове причини за да плюя и критикувам КДЕ и Плазма5.XFCE също има недостатъци, но те са незначителни в сравнение с тези на КДЕ, а да не говоря за Плазма5, недостатъци за които съм говорил и говоря.Онзи ден при дискусията за Компиз, споменах ли защо е добре той да се ползва като композитор в XFCE, споменах, та дори използвах определението трагикомично по отношение на композитора по подразбиране - Xfce4, ако лъжех или бях заблуден фен никога нямаше да го направя.Не позволявам на субективните си лични пристрастия да влияят на обективността на преценката ми.Тунар е прекрасен файлов мениджър, но е минималистичен такъв, който иска пълнофункционален, слага който намери за добре.Търсачката е изключително бърза и добра, а ако не покрива нуждите ти възможности бол, както и да премахнеш самата търсачка, ако знаеш как.Федора е фъшкия и такава ще си остане!ГНОМ "сериозна", кое точно ѝ е сериозно на "сериозната" среда?!Сериозна работа?!Сериозна работа може да се върши под всяка среда, стига ЗКУ-то да е сериозно, можещо, компетентно и знаещо.Подобно нещо не може да се каже за всички дистрибуции, но това е друга тема.

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Тсу, не бъди груб, карай го по-спокойно и не подскачай от най-малкото, не желая никакви дрязги.
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Не съм груб, нито неспокоен, нито генерирам дрязги.Но нямам никакво намерение да позволя да бъда наричан лъжец, още по-малко когато до този момент не съм дал дори един повод за подобно отношение спрямо мен.Ако за теб е ОК да те наричат и определят като лъжец, то проблемът не ме касае, но тук става въпрос за мен.

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

С удоволствие бих се включил тук, но излизам на разходка със старата си дакелка. Смятам да оплюя другите породи, които срещна, и да лъжа наред хората, че само дакелите и пекинезите могат да спасяват давещи се хора \:D/

Изображение
Потребителски аватар
ivoarch
Начинаещ
Регистриран: ср апр 13, 2016 00:05

Мнение от ivoarch »

5. Уважавайте модераторите и се съобразявайте с техните указания и забележки.
Не се толерира пренебрежително или обидно отношение спрямо екипа от модератори и администратори. Нарушаването на правилата и игнорирането на модераторските забележки води до наказания и бан. Незнанието на правилата от страна на потребителите не е извинение. Моля, не отправяйте съвети, препоръки, идеи и др. за това как модераторският екип да си върши работата.
Имаш нужда от почивка, давам ти я.
⬡ ⧫ ⬡Tsurugi⬡ ⧫ ⬡
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24

Мнение от hunter4o83 »

Новият Mint Cinnamon 18.2 Sonya :headbang:
Изображение
Последна промяна от hunter4o83 на съб юни 10, 2017 23:36, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Само дето е Соня :p
Изображение
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член