Ще стане човек от тая петѝца

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кое по-точно е мазохизъмp4p написа:Мазохизъм (Мозохизъм).
Избираш Arch, понеже искаш всичко най-ново.
Харесваш обаче KDE4 повече от KD5. Ами сега?
И започваш да се мъчиш да правиш от Плазмата Четворка.![]()
И става миш-маш и смях в залата.
Или махаш Arch, или избираш Плазмата, такава каквато е и продължаваш напред.
п.п. KDE5 няма проблеми с икони, шрифтове, ...
Няма нищо общо със седмѝцата, а и дори и да имаше, в това няма нищо лошо. Около милион пъти е за предпочитане пред гнусния квадратmkfs-btrfs написа:Това е Плазма 5, така ли?
Офтопик:
Я, напредък ли забелязвам във възгледите ти ?Mozo написа:всеки си прави десктопа да му изглежда така, както харесва
Доразвиваш много удачно моя лаф за маркиз дьо Садp4p написа:Мазохизъм (Мозохизъм).
Присмял се Хърбел на Щърбелp4p написа:...избираш Плазмата, такава каквато е...
Ти само темите по подразбиране ли ползваш?Tsurugi написа:...
Присмял се Хърбел на Щърбел![]()
![]()
Твоите плазми имат толкова общо с оригинала
, та просто няма накъде повече...
Няма едно непипнато или непроменено елементче, едно
![]()
![]()
, ама даваш тон за песен на Мозохиста...
![]()
![]()
Не, не ползвамp4p написа:Ти само темите по подразбиране ли ползваш?Tsurugi написа:...
Присмял се Хърбел на Щърбел![]()
![]()
Твоите плазми имат толкова общо с оригинала
, та просто няма накъде повече...
Няма едно непипнато или непроменено елементче, едно
![]()
![]()
, ама даваш тон за песен на Мозохиста...
![]()
![]()
![]()
Аз сменям и в Xfce. Боря се срещу монопола на сиво-синьото.![]()
Едно е да си смениш само темите за работния плот и иконите, друго са още 1001 настройки ("Александрийската библиотека").
Кибер, Кибер...cybercop написа:До два часа след инсталацията. Най- много. Имам пакети за Xfce, LXDE, MATE, Gnome 2 в които съм събрал икони, теми, картинки, конфигурационни файлове, стартери на програми и т.н. за различните дистрибуции, които ползвам. По- точно, за различните версии на GTK. Само разархивирам и разхвърлям из директориите.Tsurugi написа:Винаги са ми били смешни разни многознайковци, дето се изхвърлят като..., че видиш ли системата им е готова за час-два с инсталацията