Mozo написа:
Какво не ми писва? Нито един от графичните инсталатори за Arch не е официален и всеки си бута различни неща. Отделно, че няма откъде да знам той при инсталацията какво е правил. Ако е следвал моята тема ще знам какво е инсталирал и какво не, но с графичния инсталатор няма откъде да знам

Не ти писва да плюеш срещу нещо което не познаваш, но срещу което изпитваш ирационална ненавист

Приемам критики по адрес на добрите инсталатори, които са 3-4, но от хора които са ги ползвали и могат да се аргументират, пример в тази посока е Пи4пи

Ползвал е инсталатора на Джоди и критикува реален проблем, който още не е изгладен, а иначе инсталаторът е страхотен и по-елементарен дори от Ubiquity, Calamares и Thus взети заедно

Критиката просто, ей, така, 'щото не ме кефи губи тежест
mkfs-btrfs написа:Yaourt не ти дава да прегледаш PKGBUILD-а преди да го инсталира. Вътре може да има всякакъв зловреден код.
Пълни глупости
Mozo написа:Инсталирам пакети, които при *buntu само можете да си мечтаете.
Mozo написа:mkfs-btrfs написа:Mozo написа:AUR е най-великото нещо мислено някога

Инсталирам пакети, които при *buntu само можете да си мечтаете. Ама на теб не ти трябвали тия пакети. Това не е оправдание.
Как ги няма в бунту, като повечето пакети в АУР са обработени .деб файлове?
Тц, тц, тц... Това във вестник Стършел ли го прочете?
Мхм

Казах ти нещо по тоя въпрос и ще го повторя, та барем престане тоя смешен спор

99% от всички програми са писани и се пишат за Убунту и Ко., а и се пакетират изключително за тях

, какъв AUR, какви пет лева

Знаеш ли колко са официалните пакети за Убунту 16.04 .2 ЛТС, почти 60000, ако искаме да сме точни 54937 според Синаптик

А да не ти казвам, колко още неофициални има

Почти още толкова

Пакетите в AUR в огромната си част са препакетирани деб пакети и това е неоспорим факт

, а това че този факт е трън в петата на всеки правоверен арчар си е негов проблем
hunter4o83 написа:Снощи отговорих на Тсу май наистина има нещо с този инсталатор след като немога да инсталирам Pamac или Octopi,нито едно от двете не искаше да се инсталира.
На инсталатора му няма нищо

, оплакваш се за глупости дето са работа за под 2мин.

, но твоя воля - ползвай каквото искаш