Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вашият десктоп

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран
Регистриран: нед фев 12, 2017 14:08

Re: Вашият десктоп

Мнение от mkfs-ext4 »

Tsurugi написа:
Офтопик:
mkfs-ext4 написа:Честно да ти кажа темата и дизайна ми харесват, в сравнение с предишните Джамове е голям напредък. Но е тромав и бавен, а го хвалят, че бил по-лек от 7-цата :evil4: Лек по стандартите на Микромеките :mrgreen:
Между другото има нещо което ми харесва - Powershell :evil3:
=; :shock: :мълча: :???: =;
Изображение
Офтопик:
Това е по-яко :mrgreen:
Изображение
Не виждам какво учудващо има, говорим за Джама все пак и ако го сравним със старите Джамове е по-добре :evil3: Поне така мисля аз. Не съм казал, че ми харесва повече от Линукс.
Офтопик:
И на теб ти харесва повече от старите, не се прави, видях магарето :mrgreen: :lol:
Прочетено: 321900 пъти
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Офтопик:
Ти хубаво си видял магарето, а това прочете ли няколко поста по-надолу :evil3: :?:
Tsurugi написа:Освен това, аз почти не използвам 10-та по една камара причини, а само XP и 7-та :evil3: :thumbright: Изображение
Единствената, подчертавам единствената причина въобще да продължавам да ползвам тая фъшкия е, че ми е необходима по работа, ако не беше това изобщо нямаше да припаря до уйното :evil3: Първо защото не ми е необходимо въобще и второ, но не и по важност, че направо ме вади от обувките и ми къса нервите всеки ден :evil3: :evil: Не се правя, а действително не харесвам десяткатаИзображение

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран

Мнение от mkfs-ext4 »

Офтопик:
Забравил съм, явно магарето ми се е набило в главата :mrgreen: . Не ми харесва 7-цата. Стара, грозна, типичен Джам :banghead: А и няма драйвери за нов хардуер. Изтече й срока на годност.
Но 10-ката има повече bloatware :evil:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Седмицата е в пъти по-красива от отвратително плоския, белезникав, безцветен и невзрачен Квадрат 10. Никога, ама никога няма да се примиря с малоумието на плоските икони и монохроматичността. Това беше в миналото, когато играехме на ATARI през 79-та и гледахме черно-бяла телевизия. Сега имам хардуера да играя 3D и най-тежките игри и нямам абсолютно никакво намерение да се връщам в миналото и да гледам някакви черно-бели точки и чертички, за да съм бил пестял ресурс.
Изображение
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24

Мнение от hunter4o83 »

Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие :toothy10: :toothy10: Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване :twisted: :toothy10:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

То само това да му бяха проблемите smst smst smst
Изображение
mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран

Мнение от mkfs-ext4 »

hunter4o83 написа:Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие :toothy10: :toothy10: Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване :twisted: :toothy10:
Спирането на ъпдейтите е първото нещо което се прави след инсталация.
В Уиндоус винаги спирам ъпдейтите за всичко, за да си спестя нерви и главоболия. В Линукс не е така.
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член
Почетен член

Мнение от hunter4o83 »

mkfs-ext4 написа:
hunter4o83 написа:Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие :toothy10: :toothy10: Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване :twisted: :toothy10:
Спирането на ъпдейтите е първото нещо което се прави след инсталация.
В Уиндоус винаги спирам ъпдейтите за всичко, за да си спестя нерви и главоболия. В Линукс не е така.
Аз съм с оригинален джам така си купих лаптопа от Швеция а когато ъпдейтите са спрени все нещо не работи,точно по тази причина съм със Windows 8.1 а не със 7 който и на мен ми харесва повече от 8 и 10.
Потребителски аватар
p4p
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35

Мнение от p4p »

Tsurugi написа: ... Гледам го раздаваш свободен зидар нещо :evil3: :booty: :toothy10: , пък и на тапети го докарваш тематично - зидария, пергел и линеал :-k :booty: :p
:)

- Клониране на Fedora Xfce (sda9 - sda6):

Изображение

- Нов идентификатор на sda6:

Изображение

- Обновяване на grub - sda6:

Изображение

- Рестарт и зареждане на системата в sda6;

- Инсталиране на enlightenment;

- Премахване на голяма част от xfce:

Изображение

- Рестарт (предпочитам го при автом. логване) и готово. Всички програми, които ползвам, са инсталирани и настроени. :mrgreen:
mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран

Мнение от mkfs-ext4 »

Офтопик:
Вече имам доверие на fsarchiver :mrgreen:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Офтопик:
Аз му имам от пет години :lol: :lol: :lol:
Изображение
mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран

Мнение от mkfs-ext4 »

Изображение
Новия ми фризер :mrgreen:
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член
Почетен член

Мнение от hunter4o83 »

mkfs-ext4 написа:Изображение
Новия ми фризер :mrgreen:
То ти нищо нямаш оворено :toothy10:
mkfs-ext4
Ветеран
Ветеран

Мнение от mkfs-ext4 »

В Уиндоус е 7-8 градуса нагоре при същите условия.
Изображение
Потребителски аватар
hunter4o83
Почетен член
Почетен член

Мнение от hunter4o83 »

Гледай и плачи и освен това на другият ми работен плот е пуснат филм който е на пауза. :p :twisted: :lol: Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”