mkfs-ext4 написа:Честно да ти кажа темата и дизайна ми харесват, в сравнение с предишните Джамове е голям напредък. Но е тромав и бавен, а го хвалят, че бил по-лек от 7-цата Лек по стандартите на Микромеките
Между другото има нещо което ми харесва - Powershell
Офтопик:
Това е по-яко
Не виждам какво учудващо има, говорим за Джама все пак и ако го сравним със старите Джамове е по-добре Поне така мисля аз. Не съм казал, че ми харесва повече от Линукс.
Офтопик:
И на теб ти харесва повече от старите, не се прави, видях магарето
Ти хубаво си видял магарето, а това прочете ли няколко поста по-надолу
Tsurugi написа:Освен това, аз почти не използвам 10-та по една камара причини, а само XP и 7-та
Единствената, подчертавам единствената причина въобще да продължавам да ползвам тая фъшкия е, че ми е необходима по работа, ако не беше това изобщо нямаше да припаря до уйното Първо защото не ми е необходимо въобще и второ, но не и по важност, че направо ме вади от обувките и ми къса нервите всеки ден Не се правя, а действително не харесвам десятката
Забравил съм, явно магарето ми се е набило в главата . Не ми харесва 7-цата. Стара, грозна, типичен Джам А и няма драйвери за нов хардуер. Изтече й срока на годност.
Но 10-ката има повече bloatware
Седмицата е в пъти по-красива от отвратително плоския, белезникав, безцветен и невзрачен Квадрат 10. Никога, ама никога няма да се примиря с малоумието на плоските икони и монохроматичността. Това беше в миналото, когато играехме на ATARI през 79-та и гледахме черно-бяла телевизия. Сега имам хардуера да играя 3D и най-тежките игри и нямам абсолютно никакво намерение да се връщам в миналото и да гледам някакви черно-бели точки и чертички, за да съм бил пестял ресурс.
Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване
hunter4o83 написа:Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване
Спирането на ъпдейтите е първото нещо което се прави след инсталация.
В Уиндоус винаги спирам ъпдейтите за всичко, за да си спестя нерви и главоболия. В Линукс не е така.
hunter4o83 написа:Преди няколко дена си пусна джама и го чках 3 часа а се ъпдейтва гадаиваше ми да го изтрия но трябваше да го изчакам защото вътре имаше едни схеми за гоблени и после майка ми щеше мене да изтрие Това ако трябва да свършиш нещо спешно и започне се ъпдейтва тряба го чакаш с преспиване
Спирането на ъпдейтите е първото нещо което се прави след инсталация.
В Уиндоус винаги спирам ъпдейтите за всичко, за да си спестя нерви и главоболия. В Линукс не е така.
Аз съм с оригинален джам така си купих лаптопа от Швеция а когато ъпдейтите са спрени все нещо не работи,точно по тази причина съм със Windows 8.1 а не със 7 който и на мен ми харесва повече от 8 и 10.