Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не е така. Боклуци не купувам. Ще сменя съединител и след две години пак.Просто няма как да станеЛьо написа:А бре, Моз, ти на марки ли робуваш? Аз си сложих китайски съединител на 1/3 от цената на Валеото и с моето каране по 5000 километра годишно, ще го свърша заедно с колата. Първа кола не се товари с части и глезотии, така или иначе ще се скапе за две години цялата.
Ти кола ли ще купуваш или талига? И да, падат им таваните.Васил Антонов написа:еми пак въртим сучим до любимийо Голфу ще се насочвам, както биха казали перничани.
Не му трябва, после не може да му хареса нищо друго като види какво означава читаво направен автомобил, а не дялано с теслата. Аз страдам от доста време и всичките ми познати с Лагуна същоЛьо написа:Зимвай Рено Лагуна кат на бат Моз и мирясвай, поне ще има кой да ти изяснява разните и работи, пък и ще можете двамата да се надхвалявате или да си плачете на рамоЕдна за хилядарка в движение и още една за части, поне има бол от тия френгии
Е ми не щото ми казаха че тия дето са минали пълнолетие са вече бая взели далиMontoya написа:За 3500 сигурно може да се намери читава четворка голф с 1,6 101 коня мотор, който колкото и да го необичам е перфектен за начинаещи шофери.
Васе 2002-2003 за три иляди кола каквато и марка да е, най вероятно ще е боклук