Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от Льо »

Зимвай Рено Лагуна кат на бат Моз и мирясвай, поне ще има кой да ти изяснява разните и работи, пък и ще можете двамата да се надхвалявате или да си плачете на рамо :p Една за хилядарка в движение и още една за части, поне има бол от тия френгии :lol:
Прочетено: 9672 пъти
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Льо написа:А бре, Моз, ти на марки ли робуваш? Аз си сложих китайски съединител на 1/3 от цената на Валеото и с моето каране по 5000 километра годишно, ще го свърша заедно с колата. Първа кола не се товари с части и глезотии, така или иначе ще се скапе за две години цялата.
Не е така. Боклуци не купувам. Ще сменя съединител и след две години пак.Просто няма как да стане :)
Васил Антонов написа:еми пак въртим сучим до любимийо Голфу ще се насочвам, както биха казали перничани.
Ти кола ли ще купуваш или талига? И да, падат им таваните.
Льо написа:Зимвай Рено Лагуна кат на бат Моз и мирясвай, поне ще има кой да ти изяснява разните и работи, пък и ще можете двамата да се надхвалявате или да си плачете на рамо :p Една за хилядарка в движение и още една за части, поне има бол от тия френгии :lol:
Не му трябва, после не може да му хареса нищо друго като види какво означава читаво направен автомобил, а не дялано с теслата. Аз страдам от доста време и всичките ми познати с Лагуна също :sad:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Ауууу, за малко да ти повярвам :booty:
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

То за Лагуна-та като на Мо ще му трябва лев, а Васето иска за без пари, ако може :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

Не съм казал без пари 2 - 3 бона не ми изглежда за без пари , тая бричка дето е за 700 , просто питах дали става за резерва , не искам да се потретвам в обяснения защо не ми трябва някоя бракма дето да я влача по сервизите
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

2-3 бона си е точно без пари, Васе или трябва да е старуха преди 1998г. и малолитражка. В събота ще ходя да гледам едно Мицу за жената, че иска да кара моето и ще те светна спешъли за Колт от 1998г., което при всички случаи е по-добре от Голф, а и парите им са колкото твоите възможности.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Да информативно може да ми кажеш как върви пазара , но защо точно от 1998 г че това е бая отдавна , мойте притаели ми казват че 2002 - 2003 пак се намирало за тия пари , ама трябвало да разбираш от това :-k

Е аз още нищо конкретно не съм решил , а и преди да мисля за кола и за пари за нея трябва да си свърша основната работа , щото дет се вика " рибата е още в морето " , така че няма да бързам с тигана :lol:
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

За 3500 сигурно може да се намери читава четворка голф с 1,6 101 коня мотор, който колкото и да го необичам е перфектен за начинаещи шофери.

Васе 2002-2003 за три иляди кола каквато и марка да е, най вероятно ще е боклук
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Монтояяяя, стига с тия голфове :toothy10: :toothy10: :toothy10: За същите пари ще вземе Лагуна 2, а паралел няма :p :p :p Един мой приятел, от детството ми, си купи четворка. Кара там, нищо не казва, продава го, купува си Лагуна 2, питам го как е, думите му бяха - пффф, нищо общо, това е автомобил. Та така :p
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Montoya написа:За 3500 сигурно може да се намери читава четворка голф с 1,6 101 коня мотор, който колкото и да го необичам е перфектен за начинаещи шофери.

Васе 2002-2003 за три иляди кола каквато и марка да е, най вероятно ще е боклук
Е ми не щото ми казаха че тия дето са минали пълнолетие са вече бая взели дали :roll: ама не знам виж ако за 3500 може да се докопа нещо по читаво бих се напънал с още 500 щото то по- добре преди това да ги дам за колата отколкото всеки месец 100- 200 за ремонти .

А между другото да ви питам какво вие мнението за тия " новите " модели на джип Лада или Москвич , щото гледам че напоследък доста станаха модерни доста хора в центъра виждам с такива соц. возила може би имат някакви модернизации или пък са по- евтини от другите джипове :-k
Макар че на мен инструктора ми каза първо да пробвам с нещо като Опел вектра или астра
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Като вземеш кола за 3500 или за колкото там, ще ти трябват още 1000 лева поне докато стане кола. Гражданска, Еко такса, обслужване, винетка, гуми вероятно, прехвърляне, талон, номера, 100% акумулатор ... баси, не стигат даже. Казах ти някъде, ако имаш 3000, купуваш кола за 2000 максимум.
На жената Колта се оказа 2000 година, по-нов от мойта даже, а само 1500 кинта - ко му плащаш :evil4:
............. Опааа, вече е Микра :booty:
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

да за гражданска 200 лв трябват , аз основно ми трябва за София някаква колица , тъй че ще ползвам дневни винетки като ми се наложи , ама защо да купувам нови гуми и акумулатор, ако тези на автомобила са още читави :?:
техническия преглед е май 40 лв , е виж за триъгълник , аптечка , жилетка и пожарогасител общо прек усилие колко 50- 60 лв да са общо четирите .

Колко па да са талона, номерата и прехвърляне на собственост 500 лв :?: :-s
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дневни винетки няма...
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Хммм , че ако ми трябва да изляза в провинцията за 1 ден трябва да купувам винетка за цял месец или година ли
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Седмица :)
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми