Kotkata68 написа:
Що ме ядосваш сега и ме караш да ставам едновременно Зеро и Льо?

Твоята кола е най-най-най добрата от всичко, което е произвеждано до сега. Ясно. Това, че на път за някъде, си я тествал колко ще вдигне, не означава, че си карал до там с двеста. Колкото до това, кой е по-добър шофьор, не ме разсмивай, защото съм ти ядосана.
Шони, не харесвам Поло и също не го имам за вариант
Хайде, сега вече наистина изчезвам

Никъде не съм говорил за по-добър шофьор, а за такъв, който решава дали ще си пази колата или не. Не съм и правил сравнение с никого, говорех за себе си - решил съм да си пазя колата, друг може да не е решил, до шофьор е, но това не прави колата нежна. Това исках да кажа
Не беше постоянно с 200, да, но пристигнахме за нула време, ако не помниш

Редовно се въртяхме около 160-170, тук-там 200. Не виждам нещо да ѝ има, дори напротив. Двигателят не е мръднал и не съм пипнал нищо по него вече седем години. Двигателите на Рено са едни от най-добрите и това се знае - не напразно ги слагат на Мерцедес, Нисан, Мицубиши и Волво. Не напразно и държат рекорда за най-бърза кола в света от компактния клас и ни Голф, ни Ауди, ни майка им може да ги настигне. Дори и 4х4 модели, което вече е жалко за тези марки. Дори Сеат ги би, а и той като реното е само с предно
И никъде не съм казал, че моята кола е най-добрата, но със сигурност е много по-добра от пръчките Голф от тези години. Просто няма база за сравнение