Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Подозирам (макар че не съм го тествал изрично да проверя), че някои не може да ги възпроизведе, ако са създадени с някоя изкецана програма в Spyware 10/11 или от някоя много стара програма в андроид. Но предвид, че на снимки, които са били създадени в Уиндоус 7 и в Линукс, им прави тъмбнейлове без проблем, а на други не иска, това изглежда да е най-вероятната причина.
Аз си го помислих същото и затова направих опит, ако има лимит ще да е по малко от 3 мб на снимка.
Брато луд ли си, преди колко, две или повече години ми каза да инсталирам ендевър с плазма 5, че било арч с лесна инсталация и от тогава съм станал типичният уиндоус потребител. Само ъпдейтвам веднъж седмично, нито знам какво ползвам, нито пък ме интересува. Забравих за правене на архиви, никога не съм правил, забравих за всякакви проблеми и това Wayland само съм ви видял да го споменавате тук, нямам идея какво е
Правени са снимките с телефон, последните с хуавей мейт 50 про, по старите с Р40 лайт, като и двата са с MIUI, обаче сега пробвах и с по стари снимки направени с андроид телефони, и при тях същотоВалсо написа: ↑нед авг 18, 2024 12:01Подозирам (макар че не съм го тествал изрично да проверя), че някои не може да ги възпроизведе, ако са създадени с някоя изкецана програма в Spyware 10/11 или от някоя много стара програма в андроид. Но предвид, че на снимки, които са били създадени в Уиндоус 7 и в Линукс, им прави тъмбнейлове без проблем, а на други не иска, това изглежда да е най-вероятната причина.
Сега чак видях, че използваш КДЕ, но с гномски файл селектор! Може от това да е станало някое мазало. Иначе при мен в Канелата (което е форк на гном 3) в настройките на Немо съм задал максимален размер на файла за thumbnails да е 64 гигабайта, което означава буквално 95% от файловете, които качвам.
xdg-desktop-portal and xdg-desktop-portal-kde си ги имах инсталирани, просто направих промените в about:config и вече ползвам кде файл селектора.To use the KDE file selection and print dialogs in Firefox 64 or newer, install xdg-desktop-portal and xdg-desktop-portal-kde, then set widget.use-xdg-desktop-portal.mime-handler to 1 in about:config. You should also change widget.use-xdg-desktop-portal.file-picker from 2 to 1.
С помощта на гугъл транслейтър