Абсолютен факт, работя неуморно в тази посока вече над 10 години

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Абсолютен факт, работя неуморно в тази посока вече над 10 години
Може ли да ги компресираш и да дадеш линк за тези уолпейпъри? Харесвам космически игри в third person view и ми се ще да я потърся. Аз имам начини за това, така че ми трябва само снимката.
Еми то няма много смисъл, самите wallpaper-и са различни, не са само тип космически. Има коли, дракони, природа и всякакви такива :D
Глей да не го пипнеш кат инж. Ганев и да си облъриш прозореца на фокус.
Така ми харесва. Изглежда много по-стилно и модерно в моите очи. Не ми харесват плоските теми, защото ме връщат в края 90-те години и ги намирам за грозни. Иначе това размазване се настройва много лесно т.е. фоуксът не се губи от прозорците. Спомняш си, как интерфейсът на Windows 7 почти всички го смятаха за красив и като дойде Windows 8. то почти всички почнаха да го плюят, заради плоското и едноцветното. Е, всеки си има вкус. Аз харесвам прозрачности. Ето ти и пример с Делфинчето:tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑ср апр 20, 2022 09:31Глей да не го пипнеш кат инж. Ганев и да си облъриш прозореца на фокус.
Сериозно обаче погледнато, не те ли дразни претрупаността, която дава блър подхода - да виждаш излишни при това размазани детайли отдолу?
Код: Избери всички
${alignc}${color9}IP Address: ${color4}${execi 60 curl icanhazip.com | tail}