Z390-E чипсет, драйвър за USB 3.0.Валсо написа: ↑ср ное 06, 2019 20:57За двата споменати от hot_sheep явно има. Дай да ги видим и твоите. Ако не намеря драйвъри за тях - значи няма. Но не боли да се потърси.Mozo написа: ↑ср ное 06, 2019 20:46Купи си лаптоп от тази или най-късно миналата година и ела да се похвалиш как си му инсталирал седмѝца. На времето бях един от малкото, които успяваха да слагат ХР на нови лаптопи, след това беше така и със седмѝцата - от пиле мляко измислях и ставаше. Вече свърши тая - просто няма драйвъри. Не като преди да търсиш покомпонентно и да си мсилиш, че си голям хакер - сега просто няма. Ако продължаваш да упорстваш, ще ти изкарам моите модели и те призовавам да ми намериш драйвър. Лично аз съм си играл два дни и не стана нищо.![]()
И съм далеч от мисълта, че съм голям хакер. Просто човек трябва да знае къде и как да търси, това беше единственото, което се опитах да обясня на hot_sheep.
Между другото, дори и да няма специално за 7-ца, винаги може да се пробва да се инсталират драйвърите за 10-ка или 8-ца. Няма гаранция, че ще стане, но може да се пробва. Няколко пъти така подкарвах принтери на приятели и познати, които имат драйвъри само за определена ОС, но не и за тази, която са си инсталирали. Най-пресният случай е с един дърт принтер, чиито драйвъри приключват с пускането на Бозиндоус Глиста и нямаше нито за 7-ца, нито за по-нови ОС. Свалих драйвърите за Глиста, инсталирах ги и принтерът беше разпознат и започнаха да го ползват.
По същия начин преди години си подкарах една звукова карта на Creative, която по неясни причини нямаше драйвър за 7-ца - имаше за 8.1, 8.0 и Глиста. Драйвърът за 8-ците доста често крашваше, а този за Глиста си работи чудесно през цялата година, докато ползвах тази недъгава звукова карта.
Според мен причината за тази взаимозаменяемост на драйвърите е в това, че и 7, и 8, и 8.1, и 10-ката реално погледнато са надградена Глиста. 10-ката е най-различна от оригиналната Глиста и затова е малко вероятно драйвър за 10-ка да тръгне под 7-ца, но има случаи, в които тръгва и работи. Зависи как е написан самият драйвър.
Intel Wireless-AC 9560.
Успех