Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Линукс лафче
Започни да предлагаш на хората Linux. До момента нямам нито един недоволен. Дори днес ми звъни един, дето не съм му виждал очите от пет години, а преди ме тормозеше в месеца по три пъти. Звъни и вика - абе, аз отдавна не съм те тормозил за компютъра, ама то нищо му няма, просто да те помоля да ми сложиш Heroes of Might and Magic 3. Избъзиках го дали не иска Windows, беше категоричен, че се е родил и не иска повече и да чува за това нещо. И той не е единственият - всички, които съм мигрирал са на това мнение. Но ти пък нямаш далавера - ако започнеш да слагаш Linux, ще ти умре бизнесът, щото няма сбозване, няма вируси и няма да печелиш. От недодялаността и некадърността на Бозата всички печелят, затова и си стои там, най-ползвана 
Прочетено: 536970 пъти

-
- Начинаещ
- Регистриран: чет дек 12, 2019 14:16
радвам се че все пак си каза къде е истината
големи хора сме нема кво да се залъгваме със заучени фрази и мантри
то на меките модела от години насам се крепи на това, от 8 нататък почват все повече да го слагат на потребителите си и с всяка следваща версия ги тестват колко по-навътре могат да го поемат, явно са доста срамежливи, аз ако бех щех да действам много по-мащабно и радикално
например реклами докато буутва уиндоуса, всеки път като натиснеш копчето да ти показва реклами и тогава да ти покаже десктопа
реклами докато ти зареди програмата, цъкаш на иконката на хрома и докато ти зареди - бам реклама, после браузваш из сайтовете наляво-надясно и пак реклами
но и там явно бюрокрацията ги спира
дано все пак не прочетат кво пиша че вземат ги импелентират тези неща и ще трябва окончателно да минавам на линукс, ако го купят бсд мсд или квото има там
само епъл нема да го направят щото хората си плащат достатъчно и нема нужда да се излагат с реклами за жълти стотинки

то на меките модела от години насам се крепи на това, от 8 нататък почват все повече да го слагат на потребителите си и с всяка следваща версия ги тестват колко по-навътре могат да го поемат, явно са доста срамежливи, аз ако бех щех да действам много по-мащабно и радикално

реклами докато ти зареди програмата, цъкаш на иконката на хрома и докато ти зареди - бам реклама, после браузваш из сайтовете наляво-надясно и пак реклами
но и там явно бюрокрацията ги спира

дано все пак не прочетат кво пиша че вземат ги импелентират тези неща и ще трябва окончателно да минавам на линукс, ако го купят бсд мсд или квото има там
само епъл нема да го направят щото хората си плащат достатъчно и нема нужда да се излагат с реклами за жълти стотинки

-
- Начинаещ
а може и на всеки клик да ти инсталира нещо от микрософт стора, примерно ако си на десктопа и цъкаш десен бутон цъкаш рефреш - бам 2 клика са регистрирани и 2 игрички от сорта на кенди кръш са се инсталирали
Ами гледам, има нова версия на порта, без никакво участие на Каноничните там. Както и Юнити за последните версии на Убунту... "Некви там" нямат акъл и ги ползват, правят, закърпват..., аборигени некви, ръйш.hotbastard_ написа: ↑ср дек 18, 2019 22:15убунту пробваха да направят ос за телефони и таблети, провалиха се точно толкова гръмко колкото и микромеките
Селски, Начо Селски.
Има едно Елив, то надживя Линспайъри, Фриспайъри, гОСи... и напук мърда и още живее.
И а стига гледа на живота от комерсиална гледна точка, побелява се от това и се живее нервно, и в повечето случаи - и по-малко.
И а стига гледа на живота от комерсиална гледна точка, побелява се от това и се живее нервно, и в повечето случаи - и по-малко.
Селски, Начо Селски.
-
- Начинаещ
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Само с последното не съм съгласен - Apple са по-големи боклуци и от Майкрософт. Не заслужават и една стотинка да получат от когото и да било.hotbastard_ написа: ↑ср дек 18, 2019 23:49радвам се че все пак си каза къде е истинатаголеми хора сме нема кво да се залъгваме със заучени фрази и мантри
![]()
то на меките модела от години насам се крепи на това, от 8 нататък почват все повече да го слагат на потребителите си и с всяка следваща версия ги тестват колко по-навътре могат да го поемат, явно са доста срамежливи, аз ако бех щех да действам много по-мащабно и радикалнонапример реклами докато буутва уиндоуса, всеки път като натиснеш копчето да ти показва реклами и тогава да ти покаже десктопа
но и там явно бюрокрацията ги спира![]()
само епъл нема да го направят щото хората си плащат достатъчно и нема нужда да се излагат с реклами за жълти стотинки![]()
Пффф, няма да ги стигнат и след 20 години

-
- Начинаещ
те феновете на аппле не ги интересува че не могат да си ъпгрейднат рамта защото не знаят какво е рам, нали си плащат за да ползват без да знаят нищо за това което ползват, което е страхотно, не се тормозиш със скучни работи ами само си цъкаш, кеф майна
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Точно така - на всички, на които съм инсталирал Linux не разбират почти нищо и само цъкат - "кеф майна" 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Горкият Говняндоус, колкото и да се мъчат, просто е мега зле
https://www.phoronix.com/scan.php?page= ... inux&num=2

https://www.phoronix.com/scan.php?page= ... inux&num=2

Apple верно са скъпари и боклуци,но ми направи впечатление на няколко концерта: цялото оборудване беше на Мак! 

Говорих с братовчед ми, който пуска музика по заведениям, какво толкова му харесват на тоя Мак всички DJ-и. "Бил по-стабилен от Windows. А и логото отпред..." 

Watch the footsteps, but never follow
If you want to live tomorrow
If you want to live tomorrow
Той и linux-a е стабилен и плюс това е безплатен ... за едно лого да се дават толкова пари, тия нямат никой в кратуната.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1356 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4315 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 332 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5267 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4647 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-