Понеже да съм в крак с темата, моята цигания зарази и Firefox. Май добре се е получило

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Екстра е станалоShaker написа: ↑ср апр 24, 2024 08:47Няма да отговарям на горния пост, защото авторът на това творение ме е блокирал и няма да го види. И без това с този човек не може да се води диалог, както и с другите от GNOME сектата. Предайте му, че тези неща, които е написал, са небивалици. Явно не е чел, какво го правим това клето KDE. Даже е по-критикувано от неговата светиня.
Понеже да съм в крак с темата, моята цигания зарази и Firefox. Май добре се е получило![]()
![]()
Напротив, лично от мен и от Шейк най-плюваната среда е KDE когато има защо. И никога не съм си измислял проблеми. А това, че откривам бъг в KDE е почвам да плюя по GNOME е забавно, но абсолютно невярноROKO__ написа: ↑ср апр 24, 2024 07:36Сериозно?Ето това твоето вече е тролене. Човекът всеки път се аргументира. Плюе по Plasma, хвали някои неща на GNOME, но ти явно си решил съвсем да го караш през просото. По-субективен човек от теб трудно може да се намери.
Не аз при всеки КДЕ проблем на който се натъкна, влизам да говоря глупости колко лош бил ГНОМ.
Не аз при всеки Гном проблем на който се натъкна, влизам да говоря глупости колко лошо било КДЕ (въпреки че е пълна скръб).
Винаги съм говорил какви проблеми срещам в Гном, но просто тук вие КДЕ сектата сте нещо уникално. Все се натъквате на несъществуващи проблеми, решавате несъществуващи проблеми и тн. Изобщо търсите проблеми там където ги няма :>
Много трудно приемате когато някой човек във форума сподели за проблеми с КДЕ, и го изкарвате какъв ли не. Наблюдавам това поведение от години, не е от вчера.
Бравос за ентусиазма, но не сподели най-важното за Fedora-KDE - мърда ли мишката след събуждане?
Не не мърда, пробвах и с Дебиан както ми каза Мозо и там не мърда след събуждане.tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑ср апр 24, 2024 21:21Бравос за ентусиазма, но не сподели най-важното за Fedora-KDE - мърда ли мишката след събуждане?
И още - колко таб-а си наотварял във Файерфокса, за да имаш толкова много памет заета?? Прекалено много ми се вижда, освен ако не си отворил едно 30-40 таба, щото Steam заема малко по принцип ~= 1 GB
П.С.
Хехе, забелязах и най-новата изгъзица в systemd базираните дистра при инсталация - да слага хостнейма на интернет провайдера. Абсолютна секюрити-фрет шибания
В Белгия си значи![]()
Макак така не знаеш, че Краш Десктопът е съвършен, bug free и разработчиците му са безгрешни богове, а всички останали десктопи са бъгави орязани боклуци?
Що говориш глупости? Кой е казвал подобно нещо? Посочи ми ЕДИН път да съм казал, че KDE няма бъгове? Напротив, постоянно го плюя. Как може обратното на всичко да говорите, просто не ми е ясно.Валсо написа: ↑пет апр 26, 2024 16:33Макак така не знаеш, че Краш Десктопът е съвършен, bug free и разработчиците му са безгрешни богове, а всички останали десктопи са бъгави орязани боклуци?![]()
Аз зат'ва съм се научил като има някакъв проблем (независимо дали с Краш Десктопа или с нещо друго), да им давам линкове към бъг доклади, за да видят, че не е "само при мен", както няколко души тук повтарят като папагали от време оно.
Не помня дали беше ти или някой друг, но когато казах, че половината мултимедийни копчета на клавиатурата не работят под Краш Десктопа (5-цата), няколко души веднага се изредиха да повтарят като папагали, че било "само при мен". Нищо, че гугъл е пълен с оплаквания за това още от първите версии на Плазма 5 и продължават в Плазма 6.
Код: Избери всички
LANG=en_US.UTF-8 cinnamon-settings keyboard
Чистия гном и аз не го харесвам. Инсталирам го, просто защото канелата го изисква, а и така мога да си инсталирам на чисто любимата версия Канела, която ВЕЧЕ е несъвместима с 6.0 и нагоре.
Ха така!Shaker написа: ↑пет апр 26, 2024 18:20Понеже съм в блатото, защото използвам KDE и не харесвам GNOME, викам си - "Дай да отида в още по-голямото блато и да съм другарче на останалите". Все пак най-големните партийни врагове на GNOME партизаните използват Arch и KDE.
Зарязах SUSE, за да съм в истинското блато и ви представям....
Arch + KDE![]()
Е, не знаех, че е дистро, сори