Момчетата от нашата компания, комшиите, служиха всички, включително брат ми. Някои хванаха 2 години, други година и половина. Обичах през отпуските им да слушам историите за казармата. Струваха ми се вълнуващи и важни.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да, толкова ли е трудно да го разберат някои пъпешиkim75 написа:На мнение съм, че е редно войник да става само който го иска. Аз, която мечтая да съм момче //, не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер!
И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин!
На това му се вика "дисциплина"kim75 написа:...не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер!И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин!
Да,именно дисциплина.Дисциплина,издържливост,самоконтрол и пр.нещица полезни за мъжа./и не само/Нещо което повечето младежи днес нямат.Те не могат да се затичат за рейса без да се запъхтят, най-незначителният дразнител ги изкарва от релси,а на 30 години се чувстват като на 60...ironcross написа:На това му се вика "дисциплина"kim75 написа:...не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер!И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин!
![]()
Ами тя и затова "фалира" родната казарма...Военна кариера в БГ винаги значи много пари и облаги за теб,и гърч за обикновените войници.Mozo написа:Това, което съм видял от казармата е насилствен затвор, само защото съм мъж. И да ме унижават някакви, където не могат да вържат пет думи в изречение. Не, благодаря
Всеки разбира нещата различно.Mozo написа:Да, толкова ли е трудно да го разберат някои пъпешиkim75 написа:На мнение съм, че е редно войник да става само който го иска. Аз, която мечтая да съм момче //, не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер!
И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин!