Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Спомени от казармата.

Хоби, интереси, съвети
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Re: Спомени от казармата.

Мнение от kim75 »

Как съм я пропуснала тази интересна тема?! :-k Матейко, твоят разказ ми хареса най- много, умееш да пишеш, искам да чета още. :съгласен: :pray: Това за вятъра е уникално! :toothy10:
Момчетата от нашата компания, комшиите, служиха всички, включително брат ми. Някои хванаха 2 години, други година и половина. Обичах през отпуските им да слушам историите за казармата. Струваха ми се вълнуващи и важни. :mrgreen: Помня и колко мъчно ми беше за всички тях, докато служеха! :sad: На мнение съм, че е редно войник да става само който го иска. Аз, която мечтая да съм момче / :mrgreen: /, не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер! :shock: И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин! :разтърсвам:
Прочетено: 4081 пъти
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

kim75 написа:На мнение съм, че е редно войник да става само който го иска. Аз, която мечтая да съм момче / :mrgreen: /, не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер! :shock: И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин! :разтърсвам:
Да, толкова ли е трудно да го разберат някои пъпеши 8-[
Изображение
ironcross
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт апр 15, 2008 01:29

Мнение от ironcross »

kim75 написа:...не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер! :shock: И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин! :разтърсвам:
На това му се вика "дисциплина" :idea: А действането с оръжие е най-интересното :hello1: Всеки нормален мъж обича оръжия :cool:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не съм съгласен. Това, че си мъж не те кара да харесваш това или онова. Обществото те моделира от малък, а не полът :thumbright:

А иначе не ми пречеше да съм пръв по разглобяване и сглобяване в целия корпус, но какво от това? Предпочитам съвсем други неща :)
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

ironcross написа:
kim75 написа:...не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер! :shock: И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин! :разтърсвам:
На това му се вика "дисциплина" :idea:
Да,именно дисциплина.Дисциплина,издържливост,самоконтрол и пр.нещица полезни за мъжа./и не само/Нещо което повечето младежи днес нямат.Те не могат да се затичат за рейса без да се запъхтят, най-незначителният дразнител ги изкарва от релси,а на 30 години се чувстват като на 60...
Съвсем друг е въпросът какви са отношенията в казармата, какви би трябвало да бъдат или факта,че си длъжен да се подчиняваш на някой натегач, който е тъп като галош и без заслуги се е издигнал на пост. :roll:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това, което съм видял от казармата е насилствен затвор, само защото съм мъж. И да ме унижават някакви, където не могат да вържат пет думи в изречение. Не, благодаря =;
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Mozo написа:Това, което съм видял от казармата е насилствен затвор, само защото съм мъж. И да ме унижават някакви, където не могат да вържат пет думи в изречение. Не, благодаря =;
Ами тя и затова "фалира" родната казарма...Военна кариера в БГ винаги значи много пари и облаги за теб,и гърч за обикновените войници.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Мнение от kakavida »

Аз съм ходила на 5 клетви.Първата беше Сливен.Много тежко поделение.Радостен войник,но някак не същия.Като стресиран беше.Сигурно не му е било лесно.
Вторият път в Гоце Делчев-граничните.На приятел в нужда.Смених си името за пред колегите му,щото неговата се беше омъжила и нямаше как да предразположиме подигравките.Разбира се бях най-готниното гадже,с къса поличка,едно неизтриваемо червило,ама сочно като малини,даже трябваше да се целунеме,та сценката да е истинска. :p
Третия път на Белидие хан.Ама толкова пеша не съм ходила през живота си.Чудна природа.
Четвъртия чааааак на Крумовград.Даже секс правих.Не ща и да си спомням.
Петия път припках до Горна баня всяка събота.Радваха ми се.Носех пари и пълна торба с лакомства.Имаме снимки на танк :)
Имам и шести път в Долна митрополия.Е там беше най-хубаво.Помня имаше много военни хубави батковци.Стаите им бяха първа мода обзавеждане.Ама много бяха,все едно пет-шест казарми хора.Сега вече всички летци от този спомен са пенсионери.Но пет години си е тежка служба.
Била съм на военна подготовка от училище.С военни дрехи,раница и пушка.Това е един невероятно хубав пролетен спомен от миналото ми.Всички бяхме влюбени във взводния ни,най-готиния на нас се падна :) Тогава си спомням ,че всички носехме цигари HB,Малборо дълго,Ротманс плочки,Камел и всички видове маркови цигари,ама тютюна беше със страхотен аромат.Чак да ти се припуши,са няма такъв въобще.
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

И при нас командирите, ако бяха жени щеше да е по-леко, но не би - компания от пръчове. Плюс това едно е да отидеш на военно училище, друго е да те затворят зад решетки и огради и да се гаврят с теб по всевъзможни начини, да не ги изброявам. Тогава ще забравиш и плочки, и ротманси, и батковци, и всичко.
Изображение
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Mozo написа:
kim75 написа:На мнение съм, че е редно войник да става само който го иска. Аз, която мечтая да съм момче / :mrgreen: /, не мога да си представя, че някой ще ме държи зад висока ограда, ще ме ограничава, ще ми дава заповеди и ще ме остриже нула номер! :shock: И на всичкото отгоре да трябва да действам с оръжие! Няма начин! :разтърсвам:
Да, толкова ли е трудно да го разберат някои пъпеши 8-[
Всеки разбира нещата различно. ;)

Каки ме подсети, че освен на брат ми и на братовчед бях на клетвата и на момчето, което ми разкри тайните на секса. :mrgreen: Хубав спомен- пътуването с родителите му, тържеството, полянката за пикника, отделянето ни от другите в горичката... да говорим... :mrgreen: Друг хубав спомен- като си купих роклята за бала, на връщане от Пловдив спряхме край поделението му, по мое настояване, към 10-11 вечерта. Той беше наряд и беше освободен за половин час в моя чест. После ми разправя колко му завиждали за привилегията. :mrgreen: Валеше и дъжд тогава, не силен, та спомена е и романтичен. ;)
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Мнение от kakavida »

Кимче твоят секс е младежки,моят беше семеен и с бременност,то тогава имаше два месеца казарма :lol: Затова и хич не щъ да си спомням :луд:
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Свободно време”