Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"За" или "Против" задължителната казарма?

Барометър на общественото мнение :) .

"За" или "Против" задължителната казарма?

Категорично "За".
9
38%
По-скоро "За".
2
8%
По-скоро "Не".
1
4%
Категорично "Не".
11
46%
Двоумя се.
0
Няма гласове
Нямам мнение.
1
4%

Общо гласове: 24

Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Re: "За" или "Против" задължителната казарма?

Мнение от Tsurugi »

Diananet написа:* Ама тука защо не мога да давам плюсчета?
Diananet написа:Ами цъкнах на твоята нула и нищо не стана. Цифри, мифри за гласуване няма :toothy10:
Nibelung написа:Да, в тази тема е така.
Diananet написа:Само в тази тема е така.
Същата работа :!: :mrgreen:
Прочетено: 4605 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Мнение от Ми_ми »

"ЗА" казармата!

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Не ви ли писна да го цецате тоя локум :!: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не :p
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Ми_ми написа:"ЗА" казармата!
Само така Мимка. :toothy10: Прати всичкото мъж в казармата,да се научи да мие чинии и да търка фуги с четка. :evil3: :toothy10:
Mozo написа:Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...
Само вие естествено. [-(После,проготвяте кроасани с крем шампанско,и кафе/но НЕ нес :!: /за женските поделения.И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата :evil3: .Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една. :!: :evil4:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Хайде, да не е казарма, ама поне на всеки 1-ви март всички мъже - нула номер.

:evil4:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Freyja написа:
Само така Мимка. :toothy10: Прати всичкото мъж в казармата,да се научи да мие чинии и да търка фуги с четка. :evil3: :toothy10:
Това го можех и преди казармата :lol: :lol: :lol:
Freyja написа:И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата :evil3: .Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една. :!: :evil4:
Да, тая па градска легенда, че бръсненето сгъстява просто без коментар :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Mozo написа:
Freyja написа:
Нещо си се объркал... :roll: Опитът преди Казармата :уоршип: не се брои. :evil3:

Mozo написа:
Freyja написа:И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата :evil3: .Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една. :!: :evil4:
Да, тая па градска легенда, че бръсненето сгъстява просто без коментар :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Пробвай пак,и ще видиш че е вярно. :evil3:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Аааа не го виждам да махне това чудо от главата си Мозо, това са години отглеждане и заради едно евентуално сгъстяване да го махне [-X
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Freyja написа:
Mozo написа:
Freyja написа:
Нещо си се объркал... :roll: Опитът преди Казармата :уоршип: не се брои. :evil3:

Mozo написа:
Пробвай пак,и ще видиш че е вярно. :evil3:
Айде не :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Montoya написа:Аааа не го виждам да махне това чудо от главата си Мозо, това са години отглеждане и заради едно евентуално сгъстяване да го махне [-X
Ма това е мит, доказано е, няма да пробвам :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Аз пробвам сгъстяване на косата через бръснене на главата от 20 години, но не става. Всъщност изобщо не искам да имам коса, но и това не става - все пониква гъдината. Имахме в ротата един перде чешит, който искаше сгъстяване, а при нас беше забранено да си с чисто гола тиква, обаче тоя се бръснеше през три дена и дори спряха да го карцерират за неподчинение. За 18 месеца не успя и с 1% да сгъсти :lol:
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Мнение от Ми_ми »

Mozo написа:Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...
Знаеш ли, Мозо, понеже е много лесно да се търси винаги оправдание - ама вие жените защо не правите това или онова - ще ти кажа следното - не сме равни и никога няма да бъдем - както искаш го наречи. И въпреки това, което ти казвам, в случая с казармата има изключения, защото и към днешна дата има жени военни. Но! Моето мнение е следното - аз или, която и да било друга жена ще се чувствам длъжна да застана рамо до рамо с мъж в казармата, ако същия този мъж застане рамо до рамо с мен в родилния дом и роди дете заедно с мен или която и да било друга жена!!! Стига вече с това равни сме, еднакви сме - дрън, дрън, дрън. Не сме еднакви и никога няма да бъдем. Физиологичното ни развитие не го позволява и от там нататък ред други доводи ноторно известни, в подкрепа на тезата ми.

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Няма смисъл Мими темата да става мъже срещу жени заради една казарма.
Иначе права си, че жени военни има, имаше и някога когато имаше казармата в онзи и вид. Отглеждаха по един взвод жени офицери годишно във висшето училище, които незабавно като ги произведат в лейтенанти заемаха секретарски постове до генералските кабинети. Те и във висшето училище ходеха с високи токчета, автомат не съм сигурен дали са пипнали за петте години в ръцете си.
Та при онзи вид на казармата жени в казармата нямаше. Сега има, кадрови, предполагам санитари, лекари, може би и шофьори, оператори на разни техники. Има дори и взвод автоматчици ако не се лъжа, но няма начин ако се върне оная казарма в оня и вид, което няма как да се случи де, в тая казарма и жени да влизат като наборни военнослужещи.
Колкото до другия въпрос, макар че няма как да опитам съм сигурен, че доста по лесно ще устискам една бременност и раждане, отколкото 2 години казарма в да речем поделение 24 часа пожар PDT_Love_18
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ми_ми написа:
Знаеш ли, Мозо, понеже е много лесно да се търси винаги оправдание - ама вие жените защо не правите това или онова - ще ти кажа следното - не сме равни и никога няма да бъдем - както искаш го наречи. И въпреки това, което ти казвам, в случая с казармата има изключения, защото и към днешна дата има жени военни. Но! Моето мнение е следното - аз или, която и да било друга жена ще се чувствам длъжна да застана рамо до рамо с мъж в казармата, ако същия този мъж застане рамо до рамо с мен в родилния дом и роди дете заедно с мен или която и да било друга жена!!! Стига вече с това равни сме, еднакви сме - дрън, дрън, дрън. Не сме еднакви и никога няма да бъдем. Физиологичното ни развитие не го позволява и от там нататък ред други доводи ноторно известни, в подкрепа на тезата ми.
Така де, ама имаш право да решиш дали да раждаш или не, нали така? Това е задоволяване на най-висш инстинкт, двете неща нямат нищо общо :roll: В момента, в който решиш да раждаш никой не те затваря с още 500 концлагеристи остригани нула номер, без да се къпете и да умрете в смрад, и никой не ти отнема свободата за определен период от време. Тук не говорим за еднаквост, тук говорим за отнемане на свобода, налагане на външен вид, губене на време и мачкане, гарнирано с голяма доза унижение и ядене на помии. Какво общо има тук полът? Какво общо има тук раждането? Раждането е съзидателен процес, войната е разрушителен - как можеш въобще да сравняваш нещо дадено от природата и нещо създадено от хора с плитък мозък, които нямат акъл за нищо друго? Представи си как днес излизаш от вас и си зарязваш жилището за една или две години? С всичките ти планове, радости и тревоги? Просто си го представи как не се прибираш за такъв период от време и те затварят някъде! Приятно ли е? Тук няма значение мъж или жена, на всекиго е еднакво гадно. Колкото ще ти е неприятно на теб, толкова и на мен.

Прочети тук, за да не го пиша отново, защото нещата не са толкова едностранчиви:

http://www.kaminata.net/forum/post837780.html#p837780
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Анкети”