Diananet написа:* Ама тука защо не мога да давам плюсчета?
Diananet написа:Ами цъкнах на твоята нула и нищо не стана. Цифри, мифри за гласуване няма![]()
Nibelung написа:Да, в тази тема е така.
Същата работаDiananet написа:Само в тази тема е така.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Diananet написа:* Ама тука защо не мога да давам плюсчета?
Diananet написа:Ами цъкнах на твоята нула и нищо не стана. Цифри, мифри за гласуване няма![]()
Nibelung написа:Да, в тази тема е така.
Същата работаDiananet написа:Само в тази тема е така.
Само така Мимка.Ми_ми написа:"ЗА" казармата!
Само вие естествено.Mozo написа:Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...
Това го можех и преди казарматаFreyja написа:Само така Мимка.Ми_ми написа:"ЗА" казармата!Прати всичкото мъж в казармата,да се научи да мие чинии и да търка фуги с четка.
![]()
![]()
Да, тая па градска легенда, че бръсненето сгъстява просто без коментарFreyja написа:И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата.Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една.
![]()
Нещо си се объркал...Mozo написа:Това го можех и преди казарматаFreyja написа:Само така Мимка.Ми_ми написа:"ЗА" казармата!Прати всичкото мъж в казармата,да се научи да мие чинии и да търка фуги с четка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай пак,и ще видиш че е вярно.Mozo написа:Да, тая па градска легенда, че бръсненето сгъстява просто без коментарFreyja написа:И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата.Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една.
![]()
![]()
![]()
Айде неFreyja написа:Нещо си се объркал...Mozo написа:Това го можех и преди казарматаFreyja написа:Само така Мимка.Ми_ми написа:"ЗА" казармата!Прати всичкото мъж в казармата,да се научи да мие чинии и да търка фуги с четка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитът преди Казармата
не се брои.
![]()
Пробвай пак,и ще видиш че е вярно.Mozo написа:Да, тая па градска легенда, че бръсненето сгъстява просто без коментарFreyja написа:И нулата номер,ако искаш да знаеш е много полезен,защото сгъстява косата.Т.е.,ако в продължение на една година се бръснеш,но си влязъл в казармата плешив,то излизаш с потенциал за редовен донор в перукерия.Минимум една.
![]()
![]()
![]()
Ма това е мит, доказано е, няма да пробвамMontoya написа:Аааа не го виждам да махне това чудо от главата си Мозо, това са години отглеждане и заради едно евентуално сгъстяване да го махне
Знаеш ли, Мозо, понеже е много лесно да се търси винаги оправдание - ама вие жените защо не правите това или онова - ще ти кажа следното - не сме равни и никога няма да бъдем - както искаш го наречи. И въпреки това, което ти казвам, в случая с казармата има изключения, защото и към днешна дата има жени военни. Но! Моето мнение е следното - аз или, която и да било друга жена ще се чувствам длъжна да застана рамо до рамо с мъж в казармата, ако същия този мъж застане рамо до рамо с мен в родилния дом и роди дете заедно с мен или която и да било друга жена!!! Стига вече с това равни сме, еднакви сме - дрън, дрън, дрън. Не сме еднакви и никога няма да бъдем. Физиологичното ни развитие не го позволява и от там нататък ред други доводи ноторно известни, в подкрепа на тезата ми.Mozo написа:Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...
Така де, ама имаш право да решиш дали да раждаш или не, нали така? Това е задоволяване на най-висш инстинкт, двете неща нямат нищо общоМи_ми написа:Знаеш ли, Мозо, понеже е много лесно да се търси винаги оправдание - ама вие жените защо не правите това или онова - ще ти кажа следното - не сме равни и никога няма да бъдем - както искаш го наречи. И въпреки това, което ти казвам, в случая с казармата има изключения, защото и към днешна дата има жени военни. Но! Моето мнение е следното - аз или, която и да било друга жена ще се чувствам длъжна да застана рамо до рамо с мъж в казармата, ако същия този мъж застане рамо до рамо с мен в родилния дом и роди дете заедно с мен или която и да било друга жена!!! Стига вече с това равни сме, еднакви сме - дрън, дрън, дрън. Не сме еднакви и никога няма да бъдем. Физиологичното ни развитие не го позволява и от там нататък ред други доводи ноторно известни, в подкрепа на тезата ми.Mozo написа:Ама и ти ли да ходиш остригана нула номер да ядеш пача за закуска или само ние? Щото така присъди лесно се раздават...