Ама свикнах с новия и подсветката, удобство си е. А и си качвам книгите по същия начин, както при старите. С Калибрето

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да, това е малко кофти, дето не си знаела.Mouse написа: ↑пет ное 01, 2024 08:10Забравих да ви споделя май, дано не се повтарям ..... ама нали преди да занеса лаптопа за смяна на клавиатурата минах през сервиза на Амазон Киндъл. Той е на киломенър от Админ.бг. Оставих двата стари с идеята да направят от тях един. И какво се оказа. Обаждат ми се след около седмица, за да ми кажат че и двата си работят нормално. Като обясних че замлъкнаха, ме попитаха защо първо не съм ги рестартиралаЩок, дори не знаех, че имат опция за рестартиране. Та сега имам три
![]()
![]()
Ама свикнах с новия и подсветката, удобство си е. А и си качвам книгите по същия начин, както при старите. С Калибрето![]()
Като цяло е много готино, защото можеш да четеш на тъмно с едно устройство.
Това не го разбрахFernando Sucre написа: ↑съб ное 02, 2024 12:21
Но ако случайно нямате подсветка, да отбележа че не всичко с подсветката е толкова „супер“. Принципно, ако има подсветка и тъч, това води до надебеляване на екрана, заради мембраната отпред. И съответно стават малко по-мътни. Това им е едно от предимствата на дъртите киндъли - по ясно се чете на тях и са по-секси, като цяло, дори и само заради екрана. Вторият голям минус е че ако работи подсветката, изморяват почти толкова, колкото и сполучлив iPad. А таблетите рисуват 10 пъти по-добре цветното съдържание и PDF-ите не са проблем. Така че няма причина да съжалявате в нито единия случай. Ако нямате устройство с подсветка, определено не си заслужава да сменяте само заради това. По мое мнение.
Точно както ти е казал Mozo.
Той ясно се чете, но има разлика, ако се загледаш внимателно.
Благодаря Мозо
Благодаря Fernando SucreFernando Sucre написа: ↑нед ное 03, 2024 10:47Той ясно се чете, но има разлика, ако се загледаш внимателно.![]()
Просто няма как да го направят да се осветява отстрани, съвсем без никакви жертви.