Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Това е адски опасно, 2 глътки могат да те убият. Не замириса ли ти на бензин преди да да захапеш шишето да му се не видиMouse написа: ↑пет мар 29, 2019 13:43Трябваше ми малко бензин и като зареждах колата ми сипаха в едно шишенце от вода ... и днес ожадняла като го надигнах ..... с нищо не мога да махна този гаден дъх на бензин, само една клечка ми трябваТо се мих, пих, ядох ... ама не, цялата воня на бензин. С нищо не мога да премахна миризмата
![]()
Докато съм се сетила да ходя да извадя шишето от колата, че както е тръгнало мога да го изпия преди да го ползвам по предназначение
![]()
![]()
Здравейте момчета![]()
![]()
Не съм толкова зле та да ходя в Бърза помощ. А и там само мен чакат. Да не говорим, че не мога да шофирам на фарове защото нищо не виждам. Леко ми се гади и ми се мае, но ще ми мине. Споко, ако утре ме няма за "добро утро" поне ще знаете защо