Съжалявам ако някъде съм изтървала, все поглеждам и се стремя да не пропускам, особено на теб

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Така е, ама ако компирът ѝ е толкова дърт, колкото си представям, няма да е добра идея да се оставя това ненаситно чудовище да си развява байрака на заден план.
При положение че постът на Тсу беше след моя, чудно как намери веднага време да гласуваш за него, а за моя не. Не ми е до тъпите точки, имам си достатъчно, обаче това твое поведение само като го видиш и да започнеш да подскачаш, е доста прекалено. Не ти е дал никакво решение, говори ти общи приказки, но ти веднага търчиш да цъкаш, все едно, че е станало кой знае какво и вече проблемът ти е решен. В същото време аз се опитвам да помогна, давам ти евентуално решение, ти дори не си правиш труда да ми отговориш. Помагайте си там взаимно и те така, явно само той ти е от полза.Mouse написа: ↑пет мар 15, 2019 22:20Е, не е така Моз. Откакто Тсу ми направи забележка и ми обясни принципа винаги давам оценка. Може да е след малко, ако нещо тук животните ме вдигнат от компа, но след това наваксвам. Дори се връщам да препрочета и да видя дали някъде не съм пропуснала.
Съжалявам ако някъде съм изтървала, все поглеждам и се стремя да не пропускам, особено на теб![]()
Абе, човек, теб да не те е ритало магаре в главата, какво те прихваща, та се държиш по този начин!?! Как по дяволите успяваш все да ме навираш у шамарите, без аз да съм се навирал там сам, отгоре на това и излизам виновен за международното положение??? Не съм бил давал решение, гласували били за мен, пренебрегвали те... Не съм длъжен да давам или правя каквото и да е, нито съм отговорен за действията или бездействията на други хора! Още по-малко пък, когато машината е инсталирана под твое давление, лично от теб и ти носиш отговорност за това, какво точно се случва на нея и с нея. Особено когато потребителят ѝ среща трудности при елементарни от наша гледна точка действия, като въртенето на профили например, изтрива профил и настава апокалипсис сега. Така че, ти сам си забърка тая паница дробено попарласъ с огромно желание, сега ще си я сърбаш и няма да мрънкаш! Аз държа ли те отговорен за машините които аз администрирам, защото аз съм ги инсталирал? НЕ, не го правя! Разбирайте си се с Мишлето, кой крив, кой прав, ама престанете с това, Цуруги тук, Цуруги там, Цуруги това и онова! Освен това не даваш никакво решение! Куцият няма поддръжка за 32 битовата си версия от началото на 2016г. насам и е качен на трупчета, линкът за сваляне е премахнат от сайта на гуглавите, като това е от една камара време вече. Има само 64 битова таква. Дори да изровиш от някое кьоше 32 битов Коптор с гюбре, това е огромен риск за сигурността на системата с размерите на озоновата дупка. Говорим за Куция все пак, най-куцият от всички куци браузъри, добре че са гуглавите, та да си лансират рошавото гардже в предните редици с нелоялни практики и удари под пояса за всички конкуренти. Такова е положението при редовна и актуална версия, а какво остава за стара такава. Скайп бачка на Хромиум, поне така се разправя из маалътъ, който Хромиум съответно има 32 битова версия, но Мишлето дали знае как да я инсталира и прочие. Затова казах да се обърне към теб, че ти трябва да го направиш като администратор, защото ти ѝ администрираш системата, която също така си инсталирал, а не аз или филанкишията.Mozo написа: ↑пет мар 15, 2019 23:44При положение че постът на Тсу беше след моя...Не ти е дал никакво решение, говори ти общи приказки, но ти веднага търчиш да цъкаш, все едно, че е станало кой знае какво и вече проблемът ти е решен...Помагайте си там взаимно и те така, явно само той ти е от полза.
Моля те, не се сърдиMozo написа: ↑пет мар 15, 2019 23:44При положение че постът на Тсу беше след моя, чудно как намери веднага време да гласуваш за него, а за моя не. Не ми е до тъпите точки, имам си достатъчно, обаче това твое поведение само като го видиш и да започнеш да подскачаш, е доста прекалено. Не ти е дал никакво решение, говори ти общи приказки, но ти веднага търчиш да цъкаш, все едно, че е станало кой знае какво и вече проблемът ти е решен. В същото време аз се опитвам да помогна, давам ти евентуално решение, ти дори не си правиш труда да ми отговориш. Помагайте си там взаимно и те така, явно само той ти е от полза.
В никакъв случай не съм те обвинявал за нищо, ти нямаш абсолютно никаква вина, че да го правя. Просто Маус не се усеща, а за това не си виновен ти.
Точно това започнах да пиша когато видях на cprog поста (пак със закъснение). Та се върнах да се поправя.
Код: Избери всички
$ alien packagename.rpm