Търся унгарска чалга в ето този стил:
Предложенията от тубата не свършиха работа, въпреки старанието ми. Намерих едно, две бледи копия на тази песен и това е. Не съм сигурен и стила какъв е, но ми прилича на някакво циганско диско, омешано с унгарски думички. Та ще съм благодарен ако предложите нещо подобно.
Прочетено: 14414 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Поискайте си песен
Re: Поискайте си песен
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Защото маджарите следвайки световната мода, от Омега стигнаха до тая прозяваща се шпинга по-горе, дето Ди я търси. Нямам грам идея, защо точно му трябва... Думите са излишни при пряко сравнение между двата клипа, поне според мен.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
На единия комшия (сесекарчето) ще му подаря бутилка бира с марката на Левски. Май все още не е пусната... Другия комшия е почитател на мелодичния рок. На едно от последните събирания му хрумна, че наклона на оста на Луната, съчетан с месечните изригвания на Бетелгейзе дава кръгло число, което било някаква годишнина на Битълсите. И с цялото си нахалство ме помоли на спра света Сузи и да пусна тях. И тъй, като харесва цитираната от Цу група Омега (при това много), следващия път ще му пусна е те туй, дето го търся

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Storm Bringer
- Регистриран
- Регистриран: ср апр 03, 2019 22:10
Здравейте. Издирвам един концерт на тоника. Знам само, че е изпълнен на Никулден, докато Гого още беше жив. Ще можете ли да помогнете?
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
http://youtube.com/playlist?list=PL94-t ... eFa3jgMCMVStorm Bringer написа: ↑ср дек 04, 2019 22:15Здравейте. Издирвам един концерт на тоника. Знам само, че е изпълнен на Никулден, докато Гого още беше жив. Ще можете ли да помогнете?
Добре, че има и бургазлии тука