Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Феномена не ми е в групата на изпарителите, щото не е вкусен колкото Байка 6, но няма и да го споменавам повече. За друго ще ти светна, ако искаш да нямаш топли вълни в устната кухина, си намери титанов дрип/мундщук. Той охлажда парата и дава една уникална свежест на аромата. Преди няколко години правих контейнер, който се монтира върху изпарителя, но преди това се пълни с вода и стои у фризера, да се замръзи убаво. Та с тая Ледарка - така я кръстиха във форума на изпаряващите, се постигна уникално за сетивата ниво, но и се постигна, доста бързо разболяване на гърлото, та отпадна от играта. Мисълта ми е, че охладената пара е много по-вкусна от топлата и с една дълга титанова дрипка ще постигнеш туй що търсиш, а не с някакъв си изпарител, пък бил той и Феномен.Zeroadhesion написа: ↑съб окт 06, 2018 13:24Ааа, чудесноТака и няма да има топли дръпки, които понякога ми парят на езичето
![]()
![]()
И като течността стане на половина няма да присмуквам кат шимпанзе, за да се качи нагоре течност
![]()
Така си мислиш.
Ако ми изясниш, как стигна до тоя куц извод, може и да ти повярвам.
Mozo написа:Май така и не разбра, че не си константа и аксиомаХората харесват различни неща
![]()
Дори не съм го мислил това. Обаче, всички които познавам, харесват студена пара. Всички, които не познавам лично, но с които съм писал по разни форуми, харесват студена пара и изведнъж ти ми казваш, че много хора харесват топла пара, без изобщо да ми кажеш, как си стигнал до този извод, и искаш ей така от раз да ти повярвам ... ми няма как да стане.