Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем андроид телефоните [РЕШЕНА]
-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Проблем андроид телефоните
Здрасти , имам следния проблем днес сутринта изведнъж констатирах че не може да се установи връзка между настолния ми компютър и телефоните ми с андроид Samsung galaxy s5 , Samsung galaxy s6 edge , Meizu M2 note . Без нещо да съм инсталирал по самите устройства или по компютъра днес забелязах че въпреки че се зареждат всички в My Computer изобщо не излиза нито един телефон . В Device Maneger също не се виждат пробвах с юсб друг кабел в друг порт пак същата работа . Вероятно има някакъв бъг или ъпдейт който трябва да се направи но не знам точно какъв . Ако може за малко съдействие . Благодаря .
Прочетено: 714 пъти
Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Проблем андроид телефоните
Здрасти или здравейте? Щото ако е здрасти, то е очевидно към конкретен човек, но така и не казваш кой е той. Не съм в час с Android телефоните, но за тези, които евентуално ще ти помогнат е добре да кажеш каква е операционната ти система и какво си правил напоследък с нея. Също така е хубаво да минеш на Linux, там такива проблеми няма, но това вече сме ти го казвали 

-
- Ветеран
windows7 /32 bita Нищо не съм правил с компютъра в последните няколко седмици просто днес сутринта видях че го има тоя проблем , а вчера нямаше такова нещо прехвърлях си снимки от телефона без проблем
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
А в края на темата - "благодаря ти", "благодаря ви" или просто "благодаря".Mozo написа:Здрасти или здравейте? Щото ако е здрасти, то е очевидно към конкретен човек, но така и не казваш кой е той.

Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Пробвай да преинсталираш драйвърите, ако си инсталирал такива за телефона. Ако не, тези за USB, нямам представа, наистина не съм навътре с Android телефоните. При Linux всичко става автоматично и не ми е нужно да знам нищо.Васил Антонов написа: ↑нед авг 19, 2018 14:52windows7 /32 bita Нищо не съм правил с компютъра в последните няколко седмици просто днес сутринта видях че го има тоя проблем , а вчера нямаше такова нещо прехвърлях си снимки от телефона без проблем

-
- Ветеран
пробвах с Driver Booster ъпдейтнах всички драйвери на целият компютър но и от това не става а интересното е че с Iphone го ням тоя проблем разпознава се на компютъра . Наистина ако може да се включи някой gsm специалист ще ми е от полза
-
- Ветеран
.
Последна промяна от Васил Антонов на нед авг 19, 2018 15:40, променено общо 1 път.
-
- Ветеран
Васил Антонов написа: ↑нед авг 19, 2018 15:35Васил Антонов написа: ↑нед авг 19, 2018 15:22пробвах с Driver Booster ъпдейтнах всички драйвери на целият компютър но и от това не става а интересното е че с Iphone го ням тоя проблем разпознава се на компютъра . Наистина ако може да се включи някой gsm специалист ще ми е от полза
-
- Ветеран
Васил Антонов написа: ↑нед авг 19, 2018 15:35Васил Антонов написа: ↑нед авг 19, 2018 15:22пробвах с Driver Booster ъпдейтнах всички драйвери на целият компютър но и от това не става а интересното е че с Iphone го ням тоя проблем разпознава се на компютъра . Наистина ако може да се включи някой gsm специалист ще ми е от полза
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Хич не се вижда в дивайс мениджъра
Тоя телефон на друг компютър разпознава ли се?

-
- Ветеран
не пробвах и трите телефона Samsung Galaxy s5 / Samsung Galaxy s6 edge / Meizu M2 Note и трите не се разпознават и на друг лаптоп но някак странно ми се струва и трите телефона изведнъж да са се развалили на куп по скоро проблемът някакъв софтуерен си мисля
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Ти не спестяваше ли за ремонт на апартамент ?Васил Антонов написа:телефоните ми с андроид Samsung galaxy s5 , Samsung galaxy s6 edge , Meizu M2 note

Ний тука сички парле ву франсе

1. Първото предположение - някой ъпдейт е счупил бозата
2. Този driver booster веднага го деинсталирай! Вече няколко пъти ти казвам да ползваш това -> https://www.snappy-driver-installer.org/download/
3. Почистваш нацвъканите от бустера вируси с това -> https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
4. Деинсталираш абсолютно всички антивирусни и инсталираш това -> https://www.360totalsecurity.com/en/fea ... essential/
5. Използваш ли допълнителни защитни стени? Деинсталирай ги! Спри и вградената в Уиндоус.
6. Ако си с Аваст, горните стъпки са задължителни, защото това е един от бъговете на това недоразумение, наречено антивирусна.
2. Този driver booster веднага го деинсталирай! Вече няколко пъти ти казвам да ползваш това -> https://www.snappy-driver-installer.org/download/
3. Почистваш нацвъканите от бустера вируси с това -> https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
4. Деинсталираш абсолютно всички антивирусни и инсталираш това -> https://www.360totalsecurity.com/en/fea ... essential/
5. Използваш ли допълнителни защитни стени? Деинсталирай ги! Спри и вградената в Уиндоус.
6. Ако си с Аваст, горните стъпки са задължителни, защото това е един от бъговете на това недоразумение, наречено антивирусна.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
- Ветеран
AVG е антивирусната но по интересното е защо и на трите телефона с Андриод се получава този дефект
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
* Не мажи нищо по Windows-a, както ти препоръчват, може да стане само по-зле.
* Смени кабела и пробвай с друг, може да е дефектирал.
* Като свържеш смарфоните с кабела ти излиза отгоре една нотификация на Андроид. Там цъкаш и те прекарва на меню, където можеш да избереш в какъв режим да бъде USB свързването. Как стоят нещата при теб? Какво пише и какви опции имаш?
* Смени кабела и пробвай с друг, може да е дефектирал.
* Като свържеш смарфоните с кабела ти излиза отгоре една нотификация на Андроид. Там цъкаш и те прекарва на меню, където можеш да избереш в какъв режим да бъде USB свързването. Как стоят нещата при теб? Какво пише и какви опции имаш?
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Кой ще победи: Училището или телефоните? Отговорът от просветния министър
от Mozo » пон мар 31, 2025 11:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 31, 2025 11:58
-
-
-
Служебен кабинет не можел да реши за телефоните в клас
от Mozo » пон сеп 16, 2024 12:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 33 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 16, 2024 12:15
-
-
-
Проблем с емотиконите
от Валсо » вт май 13, 2025 13:21 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 3 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 13, 2025 18:01
-
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 14 Отговори
- 449 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 16:23
-