Да вземем за пример днес! Показваната да втръсване сватба и....няма нито едно облаче

Или както казват още в древноста "случайност" се нарича непознаването на природните закони
Вие как мислите...

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Друго си е някой да ти обясни от първо лицеbeggginer написа:Бъркаш се, тук цяла седмица е такова слънчево... Последно валя в миналия Съботен следобед малко. Иначе все е ясно и прекрасно от началото на Май, около 20 градуса.
Никаква конспирация няма, поне не и голяма. Такава "климатична профилактика" се практикува от десетилетия от руснаците/пък и далеч не само от тях/ за осигуряване на слънчево, безоблачно и без валежи време по време на парада по случай Деня на победата на Червения площад в Москва. Обработват облаците, като ги "бомбардират" с различни реактиви за да ги разпръснат и "разредят" преди достигането им до Москва. Като основно се ползват сребърен йодид, течен пропан, сух лед и др. По този начин бачкат и антиградовите ракети за защита от градушки. Думкането по облачните фронтове с оръдия с ацетилен и кислород също е стар пиниз, чрез ударната шокова вълна се отблъсква фронта на относително малка територия, ама това е анахронизъм, който не бачка добре и прави голямо джамборе. Обработването може да става и чрез специални самолети които да третират фронта от въздуха като разпръскват реактивите, на жаргон му викат "засяване". Дали англетата прилагат изобщо подобна методология на Албиона за случая, само те си знаят. Може и да не е имало нужда, това че датата е фиксирана отдавна няма значение, изключително точни метеорологични модели и прогнози базирани на тях вече могат да се правят до половин година напред.germaneca999 написа:Винаги съм подхождал с подозрение към хората, които смятат, че всичко в света е консирация НО....
Да вземем за пример днес! Показваната да втръсване сватба и....няма нито едно облачев иначе мрачния Лондон
Е само тук не си прав...иначе за останалотоTsurugi написа: ....изключително точни метеорологични модели и прогнози базирани на тях вече могат да се правят до половин година напред.
ОкTsurugi написа: ↑съб май 19, 2018 19:28Германец, по какво вадиш заключение че не съм правЗащото ако е по прогнозата за времето от телевизията и генерално от информационните емисии тиражирани по масмедиите, то определено има някой крив, ама не съм аз
![]()
Както е казал поетът, кой ми е крив, че съм прав
![]()