Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва![]()
мирише ми на саботаж![]()
Рутера ми е TL-WR740N
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем с рутера TP link
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Re: Проблем с рутера TP link
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Няма нужда да сменяш нищо Васе.Tsurugi написа:Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва![]()
Рутера ми е TL-WR740N
Някои устройства просто точат интернет повече и са приоритизирани, например Xbox, а ако сте на един доставчик, обемът интернет който се доставя до суйча (от суйчер(sweatshirt)) е ограничен между вас двамата и затова така става.
Поздрави,
Тоя с колата
- NX-01
- Пристрастéн
- Регистриран: вт яну 30, 2018 03:52
На стария беше такъв протокол, на сегашния нямам идея какъв е.Diananet написа:WPA2 ли?NX-01 написа:Разбиват я, за съжаление...
Като те отмързи би ли споделил, интересна ми е темата. Не че има чак такива хакери покрай мен, пък и да влязат в мрежата ми, ще е за тяхно успокоение, че могат да влязат. Това не е преди 15 години да се плащат 300 мб интернет и да си ги коткаме, че мое да не стигнат до края на месеца. Интернет с лопата да го ринеш сегаTsurugi написа:.. Скриването на мрежата е кофти практика по една камара причини, които ме мързи да изброявам, но така е дори по-лесно, а да не говорим че има и странични негативни последици![]()
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Мда, това "суйч" е много модерноbeggginer написа:Няма нужда да сменяш нищо Васе.Tsurugi написа:Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва![]()
Рутера ми е TL-WR740N
Някои устройства просто точат интернет повече и са приоритизирани, например Xbox, а ако сте на един доставчик, обемът интернет който се доставя до суйча (от суйчер(sweatshirt)) е ограничен между вас двамата и затова така става.
Поздрави,
Тоя с колата

- Tsurugi
- VIP
Това е друга възможна причина с маймуните на клона, хубаво че я споменаваш, но също така не предлагаш решение. Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон, а още повече във входа има двадесет рутера работещи на шести канал, дали трябва да обяснявам какво се случва с безжичната свързаност от интерференциите...beggginer написа:Няма нужда да сменяш нищо Васе.Tsurugi написа:Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва![]()
Рутера ми е TL-WR740N
Такива неща никога няма да напиша в тема открита за всеобщ достъп. Няма да давам уроци на разни мизерници за да правят мизерии на хората. Но това което ти казвам е така, приеми го като съкровищен бон гарантиран от държавата.Montoya написа:Като те отмързи би ли споделил, интересна ми е темата. Не че има чак такива хакери покрай мен, пък и да влязат в мрежата ми, ще е за тяхно успокоение, че могат да влязат. Това не е преди 15 години да се плащат 300 мб интернет и да си ги коткаме, че мое да не стигнат до края на месеца. Интернет с лопата да го ринеш сегаTsurugi написа:.. Скриването на мрежата е кофти практика по една камара причини, които ме мързи да изброявам, но така е дори по-лесно, а да не говорим че има и странични негативни последици![]()
剣リナックスをとともに武士
Tsurugi написа:Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон
Приемам гоTsurugi написа:Такива неща никога няма да напиша в тема открита за всеобщ достъп. Няма да давам уроци на разни мизерници за да правят мизерии на хората. Но това което ти казвам е така, приеми го като съкровищен бон гарантиран от държавата.

Аз предполагам, че този е радио любител и си е монтирал антена да се свързва с извънземните примерно, но пък радио любителските антени са на къси вълни обикновено и май не са на тия честоти

Нали в последно време се въртя покрай такива пичове, все антени са им в главата, повечето от тях са бивши военни, предимно свързочници.
AsusVivoBook17
Не са радио антени хаха, точно за ловене на WiFi са.
Навремето в моя блок в Люлин, пияниците от входа така решаваха проблема. Като интернета започне да ги дразни, отиват до козирката на първия етаж и изскубват switch-a
Решението е режеш клона и всички заедно падате от дървото.Tsurugi написа:Това е друга възможна причина с маймуните на клона, хубаво че я споменаваш, но също така не предлагаш решение. Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон, а още повече във входа има двадесет рутера работещи на шести канал, дали трябва да обяснявам какво се случва с безжичната свързаност от интерференциите...

Навремето в моя блок в Люлин, пияниците от входа така решаваха проблема. Като интернета започне да ги дразни, отиват до козирката на първия етаж и изскубват switch-a

-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
На вас ви е смешно ама аз вече не мога да вляза във форума като режим на тока стана 1 ч има един ч няма 

Човек е мярката за всички неща.
- Tsurugi
- VIP
Да виждаш да се смея?! Прочете ли изобщо нещо от нещата, които съм написал и публикувал по-горе?
剣リナックスをとともに武士
- germaneca999
- Дарител
- Регистриран: чет фев 01, 2018 16:34
Здравейте от мен! Аз съм най- неразбиращ от участниците в темата, но ще споделя при мен какъв беше случая. Имам същият рутер и преди около 1 година имах същия проблем. Обадих се на оператора (понеже рутера е техен) и след консултация между техниците ми казаха, че драйверите са стари и ги преконфигурираха. От тогава не съм имал проблем !!! Да се надявам, че съм бил полезен. 

Оптимистът вижда възможност във всяка трудност.
Човекът се учи, но не се развива. Само ученикът се развива.
Свободен е този, който не е оковал собствения си мироглед с чужди идеи!
- germaneca999
- Дарител
- Регистриран: чет фев 01, 2018 16:34
Еми така ми обясниха и настройките ги направиха дистанционно през teamviewer (тогава бях с Уин)!

Сигурно са ме пуснали по ски пистата
, но факт е, че не съм имал проблем от тогава

Сигурно са ме пуснали по ски пистата

Оптимистът вижда възможност във всяка трудност.
- Tsurugi
- VIP
Водачи на маршрутка... Т'ва е некъв виц

剣リナックスをとともに武士
Едва ли са му сменили фърмуера на рутера, по скоро са се заиграли с драйверите на мрежовата карта евентуално или просто са отпушили нещо по мрежата 

AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с емотиконите
от Валсо » вт май 13, 2025 13:21 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 3 Отговори
- 135 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 13, 2025 18:01
-
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 14 Отговори
- 525 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 16:23
-
-
-
Странен проблем с шорткътите под Plasma
от cprog » пон авг 26, 2024 08:13 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 11 Отговори
- 498 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 15:05
-
-
- 60 Отговори
- 2203 Преглеждания
-
Последно мнение от xUbuntu
пет дек 06, 2024 04:19