Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ами за почти година време откакто работя в сервиза сме занесли в ТУ трийсетина рейки сигурно, може и повече да са. Братчеда за десетина години сигурно е занесъл 5-600 и нямаме рекламация. Всъщност имаше по миналата седмица с рейката на онова проклето ауди, но още с монтажа рейката изтече. Върнах я на другия ден и я оправиха за половин час пред мен. Дават година гаранция на рейките и помпите. А и явно са ме запомнили, защото днес като занесох тази рейка са видели, че тръбата за ниското налягане частта с гумичката се е откъснала вътре в щуцера на самата рейка. Обадиха ми се че е готова и да взема тръбата за ниското налягане за да измислят нещо. Като отидох тъкмо бяха започнали и за десетина минути направиха щуцер по рейката и тръбата и спасиха положениетоMozo написа:Аман с тия рейкиАз ходих при един по-добър от онези в ТУ. Не, че нещо ѝ имаше, ама така бях решил, дадох я на едни дето ѝ видяха сметката и после ми изби , та отидох при един в Модерно Предградие, баси изрода - само с предници и рейки се занимава, ама бог
Та може и ти да ходиш там, вместо да биеш път то ТУ
Лека, Моонт![]()
![]()
Сервизът е във Враждебна, от там ТУ е по близо от Модерно предградиеMozo написа:Не казвам, че са лоши, а че са далеч, а онзи е доста добър, ако не и по-добър и ти е на пет минутки![]()
Привет, Моонт![]()
![]()