Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв комплект електронна цигара да си купя

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Какъв комплект електронна цигара да си купя

Мнение от Mozo »

Не съм ги пробвал лично, но не ми вдъхват нещо доверие. "Хъркат", щото се давят, нещо не правите като хората. Преди да беше купил, да беше попитал :p Я виж Монт, още кара с Т2 и е предоволен :mrgreen:

Каква течност си взе като аромат? Вземай аромат Shade на Flavour Art и VPG база Gvape - ще се утрепаш от пушене, супер вкусно е :headbang: :headbang: :headbang:
Прочетено: 21763 пъти
Изображение
Потребителски аватар
fifi_fifito
Дарител
Дарител
Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17

Мнение от fifi_fifito »

Mozo написа: Я виж Монт, още кара с Т2 и е предоволен
И аз :)
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:headbang: :headbang: :headbang:

Тои Котето, и баща ми, и брат ми, много сте :mrgreen: Но си е друго обслужваем изпарител :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
fifi_fifito
Дарител
Дарител
Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17

Мнение от fifi_fifito »

Mozo написа:: Но си е друго обслужваем изпарител :mrgreen:
Кой ще си играе да навива реотани и тн.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, то не е никак трудно, а и се прави веднъж на 4-5 месеца, като е за пет минути работа. Не виждам да е чак такъв проблем :)
Изображение
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Mozo написа:Каква течност си взе като аромат? Вземай аромат Shade на Flavour Art и VPG база Gvape - ще се утрепаш от пушене, супер вкусно е :headbang: :headbang: :headbang:
Взех две от тази https://pu6com.com/e-liquid/technost-bez-nikotin
Като взех и 3 шишенца от по 100 мл за 6 лв/бр. от едно магазинче до нас (дет се вика да почва да зрее).

Каква цигара бихте ми препоръчали за след време?
Насочиха ме към тази
Eleaf iStick Pico 75W TC Box Mod и ADVKEN Ohmega V2 RTA Atomizer - SILVER
Какво е Вашето мнение?
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
Контакти:

Мнение от fcbico »

yanku написа:
Mozo написа:Каква течност си взе като аромат? Вземай аромат Shade на Flavour Art и VPG база Gvape - ще се утрепаш от пушене, супер вкусно е :headbang: :headbang: :headbang:
Взех две от тази https://pu6com.com/e-liquid/technost-bez-nikotin
Като взех и 3 шишенца от по 100 мл за 6 лв/бр. от едно магазинче до нас (дет се вика да почва да зрее).

Каква цигара бихте ми препоръчали за след време?
Насочиха ме към тази
Eleaf iStick Pico 75W TC Box Mod и ADVKEN Ohmega V2 RTA Atomizer - SILVER
Какво е Вашето мнение?
Зависи какво ще искаш да правиш за след време.За мода добре са те ориентирали,но тоя изпарител е за двубатериен мод.
Аз бих ти препоръчал това заради цената - https://www.efun.top/digiflavor-fuji-ge ... rsion.html
Или един Мерлин - http://m.gearbest.com/rebuildable-atomi ... 26547.html
Мерлина е страхотен сингъл койл изпарител с повечко,но стегнат въздух заради втулката,с която идва.
Иначе ако искаш цигарена дръпка - Кайфун 3 мини.
Като цяло - ако ще инхалираш си вземи някакъв двубатериен мод,за да не сменяш батерията през часове.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Янко, без никотин няма никакъв удар и е доста гадничко 8-[ Аз наскоро пак пробвах, първите десетина дръпки става горе-долу, но след това е отврат 8-[

Също така имай предвид, че тия дини, пъпеши и разни подобни гроздета и пр., не стават за постоянно пушене. Днес ще те изкефи, утре ще ти е писнала. Разбира се, винаги можеш да си експериментираш, за да си харесаш някоя, но трябва да имаш една универсална като Shade, който можеш да го пушиш и една година без да ти омръзне.

Ето ти го аромата:

http://gigadrinks.com/product/3702/shad ... -10ml.html

За база бих ти дал линк, но нямам представа с какво ще изпаряваш, защото от това зависи и базата. За онея по-горе дето си ги дал, тази май става:

http://gigadrinks.com/product/5777/vpg-100ml-6mg.html
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

sashogg написа:Не си ми го искал,но ще ти дам съвет,нещо,което аз направих на всичките си байки.С малка пиличка,кръгла,разширих отворите за течност,защото на оригинала са подчертано по-големи от на клона.Струва ми се че нямаш добро обмокряне,за да усещаш метален вкус,а едното е да се увеличат отворите за течност.Другото,при сетъп,слагай памука рехав до отвора,без да го натискаш да прилепне.Аз дори след нагласянето на памука с отверката отвън,на отворите за течност,побутвам леко памука на вътре.Трябва при нормални дръпки да виждаш как излиза подчертано балонче с въздух,точно от отворите за течност,не от другаде и не малки като газировка.Малки ли са балончетата,бутваш още малко памука да не опира на отворите.Няма начин да няма начин.Далече си ми,иначе до сега щяхме да сме вкарали в перфектна форма и полели с питиета. ;) Пробвай и чакам добър резултат и изкарай поне цял танк,вкуса в началото наистина има леко метален вкус,после никога не се появява.Един вид разработка си минава и след това резултата е - забравяш да използваш останалите си изпарители.
Сашооо, докарах го, бееее :headbang: :headbang: :headbang: На феномена ми направи впечатление, че ако памукът не е супер плътно около намотката и никак не е гот. От доста време се чудех що един път става, един път не, а то се оказа от това. Значи, слагам много дебел памук, като едвам го прокарвам през намотката - с един нокът я държа, а от другата страна дърпам яко, та чак се деформира понякога самата намотка. Реших, че това може да е проблемът и при клона на Байка-та, направих го по същия начин и оставих доста памук, почти не съм рязал от дължината, а всичко натъпках вътре и о, чудо. Стана уникално добре!!! Вече от седмица го пуша него и съм предоволен :hello1: :hello1: :hello1: :headbang: :headbang: :headbang: Благодаря ти за предложението, наистина си заслужаваше, особено за тези пари :cheers1:
Офтопик:
Дори и по-скъп да беше, сега вече, след това представяне, си заслужава всяка стотинка :кимам:
Изображение
Потребителски аватар
sashogg
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: вт окт 11, 2011 17:56

Мнение от sashogg »

Еееее,най после...До сега си остана загадка за мен,как не ти хареса Байката,но дойде и това време,да я усетиш в пълния и блясък.Аз съм с 5 бройки,на различни модове и различни аромати и всичките до един са в употреба.Сега се чака да направят клон на Байка 7,но все още се мотаят дръпнатите.То и не че има кой знае какво ново в нея,но подобренията са интересни : Капачката за пълнене е на винт,захващането на намотката е като на Кайфун5 и Субтанк и са направили сменяеми и с различен отвор пробки под намотката,така ще става за различните стилове за изпаряване.Има и още неща,но ще видим дали изобщо ще я изкопират китайците.Като цяло няма нищо генерално променено,само малко тунинг.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Сега вече ми харесва - на 100% :evil3:

Я да те попитам, разлика в усещането между Кайфун 5 и Байка има ли? Или и двете са готини и е въпрос на избор? Огледах се днес, но ми се видя доста дългичък, като се има предвид, че Байката ми иде дълъг след феномена, а оня е по-дълъг. Ако е по-готин от Байка, може и да го пробвам, ама ако е същото, просто да знам, че няма смисъл :)
Изображение
Потребителски аватар
sashogg
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от sashogg »

Имам кайфун 5 и Кайфун 5 мини и двата са добри изпарители.Сравнение ми е трудно да направя,ползвам ги и са още в колекцията ми,а доста от изпарителите ги продадох.Но не очаквай нещо супер различно или по-добро,просто добър изпарител.Карай си с Байката,а ако решиш да увеличиш колекцията,вземай смело.Препоръчвам да си вземеш К5 мини,по къс и компактен,гледай да е произведен от SXK,техния клон е по-добър. https://www.fasttech.com/p/5374600 А ако решиш да е класическия вариант,вземи си този http://www.3fvape.com/home/9712-sjmy-ka ... aW4d1FpzDc
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Радвам ви се значи, какви колекционери станахте. :clap: Особено Мозът, който се дърпаше като магаре на мост. :) Голям зор видях с него, докато Сашон, искаше само побутване по нанадолнището :p
Пък аз си цоцам от единственото и не чувствам никаква нужда от друго, макар да имам още три плесенясващи изпарителя.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ми, то цените много паднаха, как да не си купи човек за 20 кинта нещо :mrgreen:

Благодаря, Сашо, просто ми беше любопитно. Иначе знаеш, че аз моите неща съм си ги намерил вече и нищо не ми липсва, по-добро не знам как може да е :mrgreen: На Байката хубавото ѝ е че вече я докарвам всеки път като Феномена, докато при него не всеки път успявам, щото е по-капризен. Така че засега съм с Байката :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Потребителски аватар
sashogg
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от sashogg »

Излезе клон на Байка 7,нано варианта,по късия,събиращ 3мл. https://www.fasttech.com/products/8774500 В преден пост споделих за някои новости,като дойде ще споделя как е.Поръчах я,не бях поръчвал от месеци нищо ново и като за такъв голям период суша,заръчах и един Skyline https://www.fasttech.com/products/7935300 .Колегите го похвалиха,ще го видим и него.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”