Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз пък инсталирах Минт 18.2 КДЕ и почвам да настройвам, ама съм забравил къде и какво правих преди много време с плазмата и се мъчаMozo написа:Привет, Шоон, Моонт![]()
![]()
![]()
Аз па съм си направѝл семки трепач и се зареждам да зяпам "фиулм", както пише един познат![]()
![]()
Офтопик:
Умора, приятел. Оправяха нещо си на пътя над нас и багерът помля тръбите/етернитови/ на една вода, каптирана на времето от дядо ми. Та вчера и днес полагах тръби, рязах, лепих, слагах няколко У-та, дъги, Т-та, тапи. Няколко кайнчета са и докато ги каптирам, после камъни, полиетилен и отгоре почва. Тия дни багерът ще заравнява. Така ладичката ми хартисаMontoya написа:Привет Шон, защо са ти потънали гемиите!?
Аз пък инсталирах Минт 18.2 КДЕ и почвам да настройвам, ама съм забравил къде и какво правих преди много време с плазмата и се мъчаMozo написа:Привет, Шоон, Моонт![]()
![]()
![]()
Аз па съм си направѝл семки трепач и се зареждам да зяпам "фиулм", както пише един познат![]()
![]()
Офтопик:
Смуут таск 2 остана да инсталирам, но нещо не се оправям, командите дето съм записал са грешниMozo написа:Няма къде да ходи![]()