Руснаците са ти хакнали профила.Nibelung написа:...
Добри цветове, омекотени

С тези цветове съм от няколко месеца. Само тапет няма.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Руснаците са ти хакнали профила.Nibelung написа:...
Добри цветове, омекотени
Това е инсталирано, друго не знам какво да търся или да инсталирамcybercop написа:Преводът не средата ли не е пълен, или не е инсталирана езиковата поддръжка ?yogle написа:Отново давам шанс на kubuntu
По-остро и ярко мисля,че ти беше преди зеленото.p4p написа:Руснаците са ти хакнали профила.Nibelung написа:...
Добри цветове, омекотени![]()
С тези цветове съм от няколко месеца. Само тапет няма.
Милион пъти съм писал по разни поводиyogle написа:А с кое кде преведено на български да си троша нервите?
Не си троши нервите. Явно KDE не е за теб. Преводът е наполовина, но все е от полза за хора като мен, които никога не са учили правилния език. Иначе доста надписи можеш сам да си промениш само с няколко клика като в Win98.yogle написа:А с кое кде преведено на български да си троша нервите?
Стига ми да видя половинчат превод, особено на работния си плот и ми е все тая, дали знам, какво е "кошче" на английски. Преведох Xfce доста късно и се налагаше в Xfce 4.8 да ползвам тази за Xfce 4.10 със задоволителен успех. Но, не знам, каква е приемствеността в KDE, а и работата по превода е повече. В Xfce няма и 10 000 реда.p4p написа:Преводът е наполовина, но все е от полза за хора като мен, които никога не са учили правилния език.
Код: Избери всички
$ sudo updatedb
Код: Избери всички
$ locate .mo
Обикновено са в /usr/share/locale/bg/LC_MESSAGES/...yogle написа:Къде са тия .mo файлове?