И Стив Тайлър не може го сбъркаMozo написа:Кърк Хамът кърти![]()
![]()
А Том Арая си е същият
![]()
![]()

Ми, чак пък грозни, а и все пак това са снимки от 70-80-те годиниNibelung написа:Да няма някаква връзка между грозното лице и муз. дарба ?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И Стив Тайлър не може го сбъркаMozo написа:Кърк Хамът кърти![]()
![]()
А Том Арая си е същият
![]()
![]()
Ми, чак пък грозни, а и все пак това са снимки от 70-80-те годиниNibelung написа:Да няма някаква връзка между грозното лице и муз. дарба ?
Да, и то много грозни, повечето, не всички. Това от кога са не е важно.Montoya написа:Ми, чак пък грозни, а и все пак това са снимки от 70-80-те годиниNibelung написа:Да няма някаква връзка между грозното лице и муз. дарба ?
Чак се замислих аз на цяло и колко години съмДеца до 3.99 г. на доп. легло се настаняват безплатно;
Деца от 4 до 11.99 г., настанени на доп. легло заплащат 75 лв. за 3 нощувки и 100лв. за 4нощ.;
Kpuc написа:От туристически пакет:
Чак се замислих аз на цяло и колко години съмДеца до 3.99 г. на доп. легло се настаняват безплатно;
Деца от 4 до 11.99 г., настанени на доп. легло заплащат 75 лв. за 3 нощувки и 100лв. за 4нощ.;
Предполагам е до Март 99г и от април до ноември 99 годинаKpuc написа:От туристически пакет:
ТочноInferlin написа: Става въпрос за нещо започващо с Парк Хотел...нали?
Ужас. Добре, че предложението към нас не беше добро и отпадна (или по-скоро се търси друго)Inferlin написа: Винаги съм се чудил какво се прави в тези хотели в планината? ДОста отдавна закарах през зимата една силна военна групичка (че малко неща можеха да прескочат преспите) и заедно с още един бивш колега и колежка които също... не пият), открихме бавно всичките аспекти на... скуката. Дадохме не се знае колко пари за наема на един въздушен пистолет, после чакахме на опашка за една антична (но епична) игрова конзола. Излишно е да уточнявам за студа, въпреки доброто парно. В крайна сметка не издържах и си тръгнах в 3:00 часа някъде, като се набутах в една гадна снежна буря и периодично спирах за часове, защото видимостта беше 1м. но не се върнах в хотела.![]()
Мдам.. Разви се и този бизнес...Tsurugi написа:Реалистични секс кукли.
![]()
![]()
spoiler: