Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Рубрика: Какво става из нета?

Интересни неща из нета.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Рубрика: Какво става из нета?

Мнение от Montoya »

Mozo написа:Кърк Хамът кърти :toothy10: :toothy10: :toothy10: А Том Арая си е същият :headbang: :headbang: :headbang:
И Стив Тайлър не може го сбърка :mrgreen:
Nibelung написа:Да няма някаква връзка между грозното лице и муз. дарба ? :???:
Ми, чак пък грозни, а и все пак това са снимки от 70-80-те години
Прочетено: 68600 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Montoya написа:
Nibelung написа:Да няма някаква връзка между грозното лице и муз. дарба ? :???:
Ми, чак пък грозни, а и все пак това са снимки от 70-80-те години
Да, и то много грозни, повечето, не всички. Това от кога са не е важно.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ами явно има връзка, тия грозните са отритнати от великите готини футболисти и са станали велики музиканти, а футболистите са станали таксиджии и те така
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Windows уби пенсионер

63-летний житель Сиднея помогал своим друзьям разгружать фуру с компьютерным оборудованием. Автопогрузчик поднял массивный сервер и стал совершать разворотный маневр, в ходе которого сервер накренился и начал сползать с площадки автопогрузчика. Мужчина это заметил и попытался предупредить падение дорогостоящего оборудования. Он подбежал к погрузчику и постарался задержать руками сползающий девайс, но не учел одной любопытной особенности — сервер в шкафном исполнении весил более 200 килограмм. В результате падения сервера на пенсионера оба пришли в негодность. И если сервер впоследствии удалось починить, то спасти пенсионера шансов не было изначально. Патологоанатом установил, что причиной смерти стали множественные переломы и последующее кровоизлияние в результате падения сервера под управлением операционной системы Windows. Полицейский, проводивший расследование, заявил, что причиной падения оборудования на голову пенсионера стало грубое нарушение техники безопасности водителем погрузчика. По инструкции сервер с любой операционной системой должен быть надежно закреплен тросами, чего сделано не было.

* -> http://liberatum.ru/ :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо
Регистриран: съб ное 24, 2007 10:20

Мнение от Kpuc »

От туристически пакет:
Деца до 3.99 г. на доп. легло се настаняват безплатно;
Деца от 4 до 11.99 г., настанени на доп. легло заплащат 75 лв. за 3 нощувки и 100лв. за 4нощ.;
Чак се замислих аз на цяло и колко години съм :roll:
:обичам камината:
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Kpuc написа:От туристически пакет:
Деца от 4 до 11.99 г., настанени на доп. легло заплащат 75 лв. за 3 нощувки и 100лв. за 4нощ.;
:evil4:
То и затова,туризЪмът ни е на толкова високо ниво. :evil3:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Inferlin
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср май 07, 2014 17:27

Мнение от Inferlin »

:evil4: :toothy10: Това не се знае преди колко години съм го писал в сайтовете им (ако изобщо вече ги има)... Явно и досега го повтарят. Не съм го измислил аз – диктуваха ми го. :evil4: Преди доста време поддържах интернет на няколко хотелчета и ходих къде ли не... Става въпрос за нещо започващо с Парк Хотел...нали? ;)
Скрито съдържание!:
Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържанието
Скрито съдържание за нерегистрирани:
На Хотел Виа Траяна - Беклемето я махнаха преди години (това от 4 до 11.99 г.), но... цените са горе/долу такива (за известно време бяха от една верига).
И така са пълни хотелчетата и имат резервации не се знае колко дни напред, може би без "Парк-а" който
Скрито съдържание!:
Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържанието
Скрито съдържание за нерегистрирани:
пословично лошо се управлява по моето скромно мнение, но собственици са едни наши хора, родителите на които са още повече силно партийни наши хора и в това очевидно не са силни.
Винаги съм се чудил какво се прави в тези хотели в планината? ДОста отдавна закарах през зимата една силна военна групичка (че малко неща можеха да прескочат преспите) и заедно с още един бивш колега и колежка които също... не пият), открихме бавно всичките аспекти на... скуката. Дадохме не се знае колко пари за наема на един въздушен пистолет, после чакахме на опашка за една антична (но епична) игрова конзола. Излишно е да уточнявам за студа, въпреки доброто парно. В крайна сметка не издържах и си тръгнах в 3:00 часа някъде, като се набутах в една гадна снежна буря и периодично спирах за часове, защото видимостта беше 1м. но не се върнах в хотела. :evil4:
И някои за всичко това си плащат... по 100лв и отгоре на нощ за малко апартаментче в нищото... Вероятно при мен всичко следва от професионалното изкривяване и хотелите ги асоциирам само с проблеми. :)
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Kpuc написа:От туристически пакет:
Предполагам е до Март 99г и от април до ноември 99 година
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

А през декември 99-та им закачат по едно звънче на носа и ги пускат да търсят гравицапата :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Изображение :evil3: :toothy10:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо
Регистриран: съб ное 24, 2007 10:20

Мнение от Kpuc »

Inferlin написа: Става въпрос за нещо започващо с Парк Хотел...нали?
Точно
Inferlin написа: Винаги съм се чудил какво се прави в тези хотели в планината? ДОста отдавна закарах през зимата една силна военна групичка (че малко неща можеха да прескочат преспите) и заедно с още един бивш колега и колежка които също... не пият), открихме бавно всичките аспекти на... скуката. Дадохме не се знае колко пари за наема на един въздушен пистолет, после чакахме на опашка за една антична (но епична) игрова конзола. Излишно е да уточнявам за студа, въпреки доброто парно. В крайна сметка не издържах и си тръгнах в 3:00 часа някъде, като се набутах в една гадна снежна буря и периодично спирах за часове, защото видимостта беше 1м. но не се върнах в хотела. :evil4:
Ужас. Добре, че предложението към нас не беше добро и отпадна (или по-скоро се търси друго)
:обичам камината:
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Реалистични секс кукли.
:18+: :18+: :18+:
spoiler:
Да извършваш постъпателно-възвратни движенияИзображение с нещо подобно ми се струва адски шантаво и откаченярско в повече от едно направления :-s , но явно търсенето е голямо и далаверата също :-k
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист
Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28

Мнение от MalamiR »

Tsurugi написа:Реалистични секс кукли.
:18+: :18+: :18+:
spoiler:
Да извършваш постъпателно-възвратни движенияИзображение с нещо подобно ми се струва адски шантаво и откаченярско в повече от едно направления :-s , но явно търсенето е голямо и далаверата също :-k
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Мдам.. Разви се и този бизнес... :tard: :tard: :tard:
И на мен ми се вижда супер откачено. :sick:

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Те почти като истински, бе :clap: :clap: :clap:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори