Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Шаманите на Сибир (галерия)

Снимахте се за Нова година, запечатахте най-хубавите си преживявания? Споделете с нас.
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Re: Шаманите на Сибир (галерия)

Мнение от шони »

Добре ще е да спрете с пререканията! В противен случай ще бъда принуден да заключа темата!
Прочетено: 979 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Шони,ти ли ми изтри последния пост? :roll:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Пиши ми на ЛС, ако обичаш...
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Добре де Шони.. :-k .Нали не мислиш че имам цяла нощ, в която да те чакам,да благоволиш да ми отговориш на лични,след като ти самия си ме помолил да ти пиша...

Казах ти,да заключиш темата,ти го изтри...??? :roll:
Искаш да ти пиша на лични,писах ти-ти мълчиш... :roll:

Изтрий съобщението
Докладвай личното съобщение
Цитирай съобщението

Изпратено на: чет сеп 15, 2016 23:31
От: Freyja
До: шони
Заглавие: Шаманите на Сибир (галерия)

шони написа:
Пиши ми на ЛС, ако обичаш...

Слушам те:)
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Какво по дяволите искаш от мен,би ли ми обяснил най-накрая,щото ми се струва че малко минаваш някакви граници. :evil:

Върни ми поста,който Льо оцени,и не пипай нищо по темата до утре-няма да ти позволя да ме правиш на идиот във никакъв случай.Защото отстрани точно така изглежда-всичките ми изтрити от теб мнения водят до алогизъм на дискусията,а това седи меко казано смешно.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Фрейка, Шон не е направил нищо нарочно, на мен също ми се е случвало да го чакам доста време, когато съм му писал, не ги забелязва просто, не му се сърди :гуш: :гуш: :гуш: Казвайте какво да правя с темата, да я заключвам ли? Нибелунг е ясен, той има фетиш към хомосексуалистите и цъфва веднага, питам другите и най-вече теб PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Съвсем ясно е кой е с фетиш към тях - който не дава дума да се каже против тия уроди.
А те трябва да бъдат изтрити от лицето на земята, заедно с боклуците, които ги защитават.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Не усещаш ли, че прекаляваш? Обиждаш всичко и всички, просто не се спираш. Имаш фобия ли е, фетиш ли е, каквото и да е там, лекувай се, но не притеснявай другите потребители постоянно с твоите проблеми. Свикнал съм да ме обиждаш, трая си, но ти обиждаш всеки изпречил се на пътя ти. Не става така просто.
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Заключвай я. :thumbright:
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Freyja написа:Заключвай я. :thumbright:
:съгласен:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Заключен Заключена

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Миг в кадър”