Ооо, това е едно от любимите ми. Особено като взема някоя 15 литрова от камиона от Любимец който идва тук всяка година. Един хляб и хубаво домашно краве сирене, честно казано преяждам доста сериозноMozo написа:Диня с хляб и сирене

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ооо, това е едно от любимите ми. Особено като взема някоя 15 литрова от камиона от Любимец който идва тук всяка година. Един хляб и хубаво домашно краве сирене, честно казано преяждам доста сериозноMozo написа:Диня с хляб и сирене
Мммм, ето това е българска кухняMontoya написа:Току що хапнах еди хубав гъстичък бобец, леко запържен с разни месни артефакти вътре из него, салата от домати и краставици и една люта чушка, която е нацепена от лютеж
Ъм,че аз съм опитвала...Точно затова се и пуля.Mozo написа:Вземи опитай преди да се пулишFreyja написа:"Пуля се",е меко казано...честно казано.Mozo написа:Какво се пулиш така, това е супер вкусно и си е традиционно ястие на българинаДнес пак така замезих
![]()
Но динята трябва да е хубава и сладка
ЖицццццаааааааааааааааMontoya написа:Току що хапнах еди хубав гъстичък бобец, леко запържен с разни месни артефакти вътре из него, салата от домати и краставици и една люта чушка, която е нацепена от лютеж
Била е гадна динята или сиренето, или и дветеFreyja написа:Ъм,че аз съм опитвала...Точно затова се и пуля.Mozo написа:Вземи опитай преди да се пулишFreyja написа:"Пуля се",е меко казано...честно казано.Mozo написа:Какво се пулиш така, това е супер вкусно и си е традиционно ястие на българинаДнес пак така замезих
![]()
![]()
А,не,не...Mozo написа:Била е гадна динята или сиренето, или и дветеFreyja написа:Ъм,че аз съм опитвала...Точно затова се и пуля.Mozo написа:Вземи опитай преди да се пулишFreyja написа:"Пуля се",е меко казано...честно казано.Mozo написа:Какво се пулиш така, това е супер вкусно и си е традиционно ястие на българинаДнес пак така замезих
![]()
![]()
Сега пробвах същото, но с кашкавал - пак е якоMozo написа:Диня с хляб и сирене