Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какво гледахте последно-обсъждане

Доктор Бентън да се яви в операционната!
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Какво гледахте последно-обсъждане

Мнение от Montoya »

Diananet написа:
simona321 написа:Снощи гледах страхотен филм "Нощи в Роданте", насладих се на филма, поплаках си.
И аз снощи гледах страхотен филм "Франция-Исландия". Насладих се на очевадно купения мач, поплаках си.
хах, поне голове имаше, а не протяжно 120 минутно нулево равенство :mrgreen:
Mozo написа:А аз пък гледах Уолстрийт - със смесени чувства съм :lol: :lol: :lol:
Кой Уолстрийт Мо, че май са няколко?
Прочетено: 47413 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Май оригиналния - с Майкъл Дъглас и оня противняк Чарли Шийн.
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Е хубав филм си е този :съгласен:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ъъъъ:
Mozo написа:със смесени чувства съм :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

"Game of Thrones" хубав ли е?Съвсем случайно гледах някакъв трейлър и много ми хареса там едно нещо,което ей сега си слагам в подписа... :evil3:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Чел съм книгите, първата е много добра, другите са уникална боза. Не знам сериалите по кои книги ги правят, но отвсякъде се чуват добри отзиви. Аз обаче няма да ги гледам, защото няма как да изгледам 1000 серии от каквото и да било, още повече пък нещо недовършено, просто няма начин :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Е те не са 1000 сериите, ама за 1 седмица се минават там петте сезона. Аз обаче не харесвам серияли, още повече пък такъв тип, с разни чудовища и измишльотини, тип властелина на пръстените, аватар и оня магьосник детето, Хари Потър
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не, това наистина е яко, но нито имам желанието, нито времето да седна да гледам нещо с повече от три серии. За Терминатор правя изключение с неговите пет :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Аз преди два дни го гледах Генезис по НВО го даваха, какво да кажа. тотално сбъркано и, абе тъпо и нямащо нищо общо с терминатор 1-3
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, така е - от 1 до 3 са супер, но и петицата става криво-ляво :mrgreen: То и четворката така :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Четворката е, абе дори и не помня за какво се разправяше точно. Петицата си е объркана тотално. Времеви линии, стария бил отгледал Сара Конър, тя пък девствена още, Кайл идва, ама ен знае че ще прави секс. Тепърва ще унищожават Генезис, което пък било новото име на сайбъртек, която пък в 3 част вече веднъж пусна ядрените ракети и то 20 години по рано.
Много объркано, без никакъв смисъл, определено ще остане в съзнанието ми там където и 4-та серия, ще го забравя много бързо :mrgreen:
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Mozo написа:Чел съм книгите, първата е много добра, другите са уникална боза. Не знам сериалите по кои книги ги правят, но отвсякъде се чуват добри отзиви. Аз обаче няма да ги гледам, защото няма как да изгледам 1000 серии от каквото и да било, още повече пък нещо недовършено, просто няма начин :mrgreen:
Да,много серии са наистина.В замунадата е качен само 6 сезон мисля,та почвам от него. :toothy10:
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е стига деее, то това е последният засега :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Онзи дев гледах Зоотрополис, свежо филмче :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Freyja написа:
Mozo написа:Чел съм книгите, първата е много добра, другите са уникална боза. Не знам сериалите по кои книги ги правят, но отвсякъде се чуват добри отзиви. Аз обаче няма да ги гледам, защото няма как да изгледам 1000 серии от каквото и да било, още повече пък нещо недовършено, просто няма начин :mrgreen:
Да,много серии са наистина.В замунадата е качен само 6 сезон мисля,та почвам от него. :toothy10:
Имам приятели, отявлени фенове, на игра на тронове и те казват, че 6-ти сезон не е това което са очаквали и не е толкова добър колкото 5-те предишни. То май още не е написана книгата и тия експериментират или за друг филм ставаше въпрос :-k
AsusVivoBook17
teodoran1
Регистриран
Регистриран: чет юли 21, 2016 16:56
Контакти:

Мнение от teodoran1 »

Последно гледах "Ледена епоха". Много е добра новата част. И за малки и големи препоръчвам :lol:
Господ е дарил ангелите с крила, а човека с шоколад https://www.keranova.org/
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Филми”