Аз бих препоръчал същото на всеки един начинаещ. Батериите са мега качествени и носят много. Има хора около мен, които от 4 години пушат само така и им е супер добре и не искат и да чуят за смяна, колкото и да ги навивам.
Трябва да се има предвид, че батериите ще изкарат поне година, година и половина, така че инвестицията си заслужава отвсякъде. писал съм го нееднократно, но може новите потребители да не са прочели внимателно, затова ще го напиша пак - никакви преходни периоди, в които се пушат и от двата типа цигари. Нито един човек не ги е отказал по този начин, а в края на краищата се връща към миризливите боклуци. Поръчвате, идва комплектът, пълните, хвърляте миризливките, стискате зъби два-три дни и след седмица ще сте забравили за другите. Това е единственият начин, друг няма. Ако смятате, че не можете, по-добре не опитвайте, няма смисъл
И да прочетете темата за почистване на главата на T2, че е грехота да я сменяте и хвърляте всяка седмица, при положение че може да изкара 2-3 месеца.