nnvviiddiiaa за да не са ти, такива малки картинките ги слагаѝ в имидж тага, взимаѝ линка в прозорчето, където пише директен линк:http://picbg.net/img.php?file=a95c2cfe475121de.png/това е линка ти в момента/ и го слагаѝ в имидж тага, ето така:
OK, просто в един друг форум пък искат само миниатюри и по навик ги слагам и тук.
Не бре, не и помня името, но знам къде мога да я видя
Breeze alphablack е темата, рамка на прозорците севън блек, иконите хюманити уаиз. Блу сора изглежда отвратително при мен, особено панела е с един някакъв сив цвят и много грозни икони в систем трея
Я гледай какво става
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Montoya написа:Благодаря за разяснението Моз, сега видях при теб какви са разликите и разбрах че идват от темата, аз с блу сора също не успях да се разбера и сега дори и не знам с коя тема съм.
Мисълта ми беше, че не виждам разлика между твоето нагласеното и моята лента, умишлено снимах уголемено изображението за да се виждат двете ленти. Вярно, като че ли моите ако се сгъстят с общо 5 мм и куик лаунча и систем трея ще изглежда като че ли по добре, но и така не е зле, поне за мен де.
Аз навремето, дори май на детето на компютъра си е още така, бях нагласил един еверест да се стартира с уиндоуса минимизиран и скрит в систем трея, като там само показах иконата на датчика на процесора и така. Само трябва да се прежалиш да имаш още една програма която се стартира с уиндоус
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Montoya написа:Не бре, не и помня името, но знам къде мога да я видя
Убоу, оти яко ме шашна Че ще трябва да ти спретнем един бърз интензивен опреснителен курс
Montoya написа:Breeze alphablack е темата, рамка на прозорците севън блек, иконите хюманити уаиз. Блу сора изглежда отвратително при мен, особено панела е с един някакъв сив цвят и много грозни икони в систем трея
Я гледай какво става
Лелеее и ти си минал на 5-та, тази плоска грозотия
Tsurugi написа:Лелеее и ти си минал на 5-та, тази плоска грозотия Изображение
Още началото на февруари сложих плазмата, като инсталирах арч, но имаше леки проблеми, които решихме преди 2-3 седмици и от тогава ползвам активно, т.е минта с четворката не съм го пускал
Montoya написа:Аз навремето, дори май на детето на компютъра си е още така, бях нагласил един еверест да се стартира с уиндоуса минимизиран и скрит в систем трея, като там само показах иконата на датчика на процесора и така. Само трябва да се прежалиш да имаш още една програма която се стартира с уиндоус
Еверест е ясен, ама не ме устройва цял Еверест за 2 цифрички. Трябва ми само индикатор като на линукс. Coretemp ми хареса.
Не бре, не и помня името, но знам къде мога да я видя
Breeze alphablack е темата, рамка на прозорците севън блек, иконите хюманити уаиз. Блу сора изглежда отвратително при мен, особено панела е с един някакъв сив цвят и много грозни икони в систем трея
Я гледай какво става
Защото и при теб явно се бъгва композиторът. Пишеш compositor и сменяш OpenGL interface на EGL. Прилагаш настройката и пак връщаш на GLX. Виж дали ще има нещо общо
Няма промяна, същата работа си е, явно и зависи от фона на картинката на декстопа, поне цвета де, иконите не знам от какво зависят.
Апропо, има ли шанс кошчето и минимайз олл да им сменя цветовете, да не са зелени, без да сменявам останалите икони разбира се?