Аз не смятам да убеждавам никого да ползва КДЕ. Всеки друг десктоп като му видя дървенията и се отказвам. Тънкостта и удобството, менютата, приложенията за мен КДЕ няма аналог.
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
След двудневна играчка намалих огромните букви на лейаута и нещата в систрея станаха доста компактни. То той държи големи и иконите. Часовника също го оправих, че и той е огромен иначе
Едит:
За малко да забравя - шрифта в конзолата също. Иначе е доста гнусен
Mozo написа:След двудневна играчка намалих огромните букви на лейаута и нещата в систрея станаха доста компактни. То той държи големи и иконите. Часовника също го оправих, че и той е огромен иначе
На мен не ми харесва с голеееееми икони за куик лонч, и мъъъънички букви и цифри за лейаут и часовник.
И на моето лхде ме дразни леко, че иконите в куик лонча са малко по-големи от тези в таскбара.
Nibelung написа:Това конки, дето прилича на барометър, е страхотно. Дай го, моля
Барометър Вярно, че е шантаво но за сведение, това е минутен часовник с елементи на нормално конки, страшна газария Днес, докато си играех тежко да домодифицирам Манджата на Спатри случаѝно попаднах на тази дивотия, страшно ми допадат подобни разчупени и нестандартни неща Заповядаѝ
Mozo написа:След двудневна играчка намалих огромните букви на лейаута и нещата в систрея станаха доста компактни. То той държи големи и иконите. Часовника също го оправих, че и той е огромен иначе
На мен не ми харесва с голеееееми икони за куик лонч, и мъъъънички букви и цифри за лейаут и часовник.
И на моето лхде ме дразни леко, че иконите в куик лонча са малко по-големи от тези в таскбара.
Няма как, като сваля панела на височина стават еднакви, обаче се получава много гадно пространство между иконите в куик ланча Това е най-малкият размер, в който са долепени...
Какво точно искаш да кажеш с това , доколкото разбирам искаш да ми благодариш но думата киро/岐路/ на японски означава кръстопът Ако искаш да благодариш на някого можеш да ползваш примерно - Аригато./Благодаря./, Домо аригато./Благодаря много./ или още по-учтивата форма -
Домо аригато гозаѝмасу./пак означава - "Благодаря много" но в превъзходна форма/
След двудневна играчка намалих огромните букви на лейаута и нещата в систрея станаха доста компактни. То той държи големи и иконите. Часовника също го оправих, че и той е огромен иначе
Едит:
За малко да забравя - шрифта в конзолата също. Иначе е доста гнусен
Ако някой се интересува, ще обясня
Къде е разликата в компактността, сериозно не забелязвам
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4