Tsurugi написа:Смешно е и още как, садо-мазо истории Ама, тази плазма не е познала , защото по-инат от шопа нема Как си я подкарал ще ти за норматив
Инсталирах начисто, това от което най-много не ми се искаше, но явно имам кофти спомени, сега стана за 10 минути и успях от първия път Утре ще видим кой кой е
p4p написа:
p4p написа:
Mozo написа:Ура, имам късмет, сега го виждам цялото
Ама трябва да рестартирам и ще отиде на кино
Имах подобен случай с Arch преди месец-два след някакво обновление и го оправих с ... преинсталация.
Сега се сетих. Като променях резолюцията на екрана се оправяше и така до следващия рестарт.
Абсолютно да Само дето се оправя центровката на самия десктоп, но менюто продължава да се показва само милиметър
Няма нищо за оправяне Всичко е перфектно, ако това е с моите настройки премахни всичи започващи с plasma, защото моята резолюция е различна 1366х768 в ~/.config махни и ~/.local
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Ама то проблемът не е в менюто, всичко е разместено, само панелът си стои на мястото Дай да пишем в темата за плазмата, че тук да не омацаме тая за скрийншотите