Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв gsm да си купя  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Re: Какъв gsm да си купя

Мнение от Васил Антонов »

Mozo написа:Много Джеймс Бонд си гледал напоследък. Кой ще тръгне точно теб да те следи? Не, с лаптопа не може.
Ти видяли снощи какво ти написах на лично съобщение че съм получил :?:
Прочетено: 7643 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Това е бот, всички сме го получили, взети са мерки :thumbright:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Mozo написа:Това е бот, всички сме го получили, взети са мерки :thumbright:
А добре ако ползвам смартфон или таблет без сим карта само на Интернет и когато не ми трябва го държа изключен през цялото време пак ли могат да ме следят . И 3G- то ли е това чрез което става шпионирането.

Питам не защото съм гледал много филми за Джеймс Бонд напоследък , а защото често ми се налага да попълвам лични данни като ЕГН и др. и не бих желал някой да разполага с тази информация .
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Ти ги попълвай през Гугъл Хром, пък чакай да не те следят.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Nibelung написа:Ти ги попълвай през Гугъл Хром, пък чакай да не те следят.
хром го ползвам вече само за форума
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Разкарай го напълно. А иначе ти използваш Windows и очакваш да не бъдеш следен? Не си никак сериозен...

За таблета, ако няма излъчване нищо не се следи :thumbright: И за какво по дяволите ти е таблет? Нали уж пестеше? Аз не пестя и нямам таблет... С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Mozo написа:Разкарай го напълно. А иначе ти използваш Windows и очакваш да не бъдеш следен? Не си никак сериозен...

За таблета, ако няма излъчване нищо не се следи :thumbright: И за какво по дяволите ти е таблет? Нали уж пестеше? Аз не пестя и нямам таблет... С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.
:evil3: :!: :!: :!: :clap: :clap: :clap:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Веднъж влезеш ли в матрицата, няма измъкване, мейл свързани профили, бекъпи, споделяне на местоположението, биг брадър уочинг тотал и без да се изморява изобщо. Единственият вариант е да изхвърлиш всичко електронно и да заживееш в пещера, обаче не на Витоша, че много народ ходи там, по Врачанския балкан пещерите са по слабо посетени :съгласен:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Mozo написа:Разкарай го напълно. А иначе ти използваш Windows и очакваш да не бъдеш следен? Не си никак сериозен...

Имам един таблет преди няколко месеца ми го намери един приятел на старо 1 гх за Интернет само колкото да върви там но аз не го ползвам. А по отношение хрома в смисъл да го деисталирам от телефона ли , но това значи че трябва да изтрия и гугъл Плей , а тогава няма да може нищо да се сваля нищо на телефона .

Чух някъде че имало някъде дето продавали готови флашки със секретна ОС която имала минимизирани функции колкото за имейл , писане на документи и такива офис неща но въпреки портативните си способности била доста по надежна срещу следене от Уиндоус , не съм сигурен дали това не беше любимата ти линукс Мозо , но може би трябва да си купя такава флашка че когато попълвам важна информация да не се притеснявам че може лесно да я копират и после да се стана изведнъж нов собственик на няколко фалирали фирми :-s примерно.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Васе, кражбата на самоличност става лесно, все някога ще ти пратят писмо с личните данни в него, я фактура от чез, я от мобилен оператор, я някоя кредитна, дебитна или бяла непоискана карта и ако ти прерови някой пощата, както ги хвърлят писмата в коридора под кутиите и си готов.
И да, линукс можеш да го ползваш от флашка и няма нищо секретно. Слагаш флашката, стартираш, въвеждаш парола за интернета ако имаш и ползваш на воля. По добрият вариант е обаче да си го инсталираш
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Васил Антонов написа: ...
Чух някъде че имало някъде дето продавали готови флашки със секретна ОС...
Mozo написа:Много Джеймс Бонд си гледал напоследък...
Към тези флашки върви в комплект и професионално ЗКУ.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Т.е какво ще ме посъветвате да го продам ли тоя таблет щом не е надежден и не може да да ми върши работа само за Интернет през уай фи .
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Васил Антонов написа:Чух някъде че имало някъде дето продавали готови флашки със секретна ОС
За секретна брава мога да те упътя има ги на кооператето, за секретна ОС не знам, трябва да пратиш писмо на Сноудън да те открехне за The Amnesic Incognito Live System :evil3: :mrgreen:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Васил Антонов написа:Т.е какво ще ме посъветвате да го продам ли тоя таблет щом не е надежден и не може да да ми върши работа само за Интернет през уай фи .
Не продавай нищо, живей си живота, без да се вкарваш в излишни филми.
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа:С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.
Ти току-що му каза "Вземи си iPad" #-o
По принцип AOSP няма нито един ред код на Google, ако не му сложиш Google Apps - същото е и със CyanogenMod.
Както и Chromium няма (почти) нищо общо с Google, а Chrome има.
Android смартфоните (и таблетите), както и на Microsoft и на Apple по подразбиране имат включени всякакви опции за следене и т.н. Някои от тях могат да се изключват, но като цяло Android има най-много възможности за това. При Android можеш да добиеш достъп до самата система и колкото се следи всичко, в същият момент можеш да вземеш контрол и да резнеш всичко следящо те. Докато при другите две мобилни OS, не става толкова лесно. Но това е много широка тема, върху която няма как да отделя толкова време за обяснения.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “GSM новини, проблеми и въпроси”