Ти видяли снощи какво ти написах на лично съобщение че съм получилMozo написа:Много Джеймс Бонд си гледал напоследък. Кой ще тръгне точно теб да те следи? Не, с лаптопа не може.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ти видяли снощи какво ти написах на лично съобщение че съм получилMozo написа:Много Джеймс Бонд си гледал напоследък. Кой ще тръгне точно теб да те следи? Не, с лаптопа не може.
А добре ако ползвам смартфон или таблет без сим карта само на Интернет и когато не ми трябва го държа изключен през цялото време пак ли могат да ме следят . И 3G- то ли е това чрез което става шпионирането.Mozo написа:Това е бот, всички сме го получили, взети са мерки
хром го ползвам вече само за форумаNibelung написа:Ти ги попълвай през Гугъл Хром, пък чакай да не те следят.
Mozo написа:Разкарай го напълно. А иначе ти използваш Windows и очакваш да не бъдеш следен? Не си никак сериозен...
За таблета, ако няма излъчване нищо не се следиИ за какво по дяволите ти е таблет? Нали уж пестеше? Аз не пестя и нямам таблет... С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.
Имам един таблет преди няколко месеца ми го намери един приятел на старо 1 гх за Интернет само колкото да върви там но аз не го ползвам. А по отношение хрома в смисъл да го деисталирам от телефона ли , но това значи че трябва да изтрия и гугъл Плей , а тогава няма да може нищо да се сваля нищо на телефона .Mozo написа:Разкарай го напълно. А иначе ти използваш Windows и очакваш да не бъдеш следен? Не си никак сериозен...
За таблета, ако няма излъчване нищо не се следиИ за какво по дяволите ти е таблет? Нали уж пестеше? Аз не пестя и нямам таблет... С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.
Васил Антонов написа: ...
Чух някъде че имало някъде дето продавали готови флашки със секретна ОС...
Към тези флашки върви в комплект и професионално ЗКУ.Mozo написа:Много Джеймс Бонд си гледал напоследък...
За секретна брава мога да те упътя има ги на кооператето, за секретна ОС не знам, трябва да пратиш писмо на Сноудън да те открехне за The Amnesic Incognito Live SystemВасил Антонов написа:Чух някъде че имало някъде дето продавали готови флашки със секретна ОС
Не продавай нищо, живей си живота, без да се вкарваш в излишни филми.Васил Антонов написа:Т.е какво ще ме посъветвате да го продам ли тоя таблет щом не е надежден и не може да да ми върши работа само за Интернет през уай фи .
Ти току-що му каза "Вземи си iPad"Mozo написа:С Android ли е? Всичко свързано с Google е троянски кон. С Microsoft също.