Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Осъждате ли терористичното нападение в Брюксел?

Барометър на общественото мнение :) .

Осъждате ли терористичното нападение в Брюксел?

Да.
11
79%
Не.
3
21%
Не мога да преценя.
0
Няма гласове

Общо гласове: 14

Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Re: Осъждате ли терористичното нападение в Брюксел?

Мнение от Ми_ми »

шони написа:
Ми_ми написа:Докато думата "толерантност" постоянно е в устата на всички - така ще е! Няма какво сега да се питаме осъждате ли ги или не ги осъждате! Защо трябва да осъждам тях? Осъждам тези дето са си заровили главите в пясъка и припяват непрестанно глупости, мислейки си, че са безкрайно велики, безкрайно толерантни, безкрайно прави.........
Не искам да бъда разбиран неправилно. :усмивка1: Въпросът в анкетата е по-скоро риторичен, факт. Целта е да споделим активната си гражданска позиция по въпрос от първостепенна важност.
Не те разбирам неправилно, Шони. Даже напротив. Но се страхувам, че ти не искаш да разбереш мен правилно. Не държа да се съгласиш с моето мнение. Това е гражданската ми позиция по отношение на случилото се. Белгия избра да е марионетка на САЩ, не че ние не сме, Белгия искаше да бъде толерантна към онези, които не знаят и не разбират смисъла на думата толерантност.
Прочетено: 633 пъти

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Анкети”