Много добре
Само да ми кажеш, как му смени рамките на прозорците, аз инсталирах сигурно десет теми, но рамките на прозорците си остават стандартните
Променено:
Явно някои теми инсталират и рамки на прозорците, други само променят таск бара, трябва да намеря тема с рамки които ми харесват, засега така е добре
Прочетено: 318327 пъти
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Montoya написа:Много добре
Само да ми кажеш, как му смени рамките на прозорците, аз инсталирах сигурно десет теми, но рамките на прозорците си остават стандартните
Променено:
Явно някои теми инсталират и рамки на прозорците, други само променят таск бара, трябва да намеря тема с рамки които ми харесват, засега така е добре
Можеш да си инсталираш само рамки без да зависиш от цялостните теми
От тук: GNOME-Look.org http://gnome-look.org/, ровене му е маѝката, има и от пиле мляко
Последна промяна от Tsurugi на пон дек 14, 2015 20:04, променено общо 1 път.
Montoya написа:Ами не виждам там от къде да добавя нови рамки, само се появяват тия които са инсталирани с темите и то не с всичките теми
Търсиш/горе добавих, къде да търсиш/, намираш, инсталираш в usr/share/themes като администратор, а не намираш просто защото трябва да си ги инсталираш сам
Mozo написа:Супер е станало А това за времето аплет ли е или нещо друго?
Montoya написа:Ами не виждам там от къде да добавя нови рамки, само се появяват тия които са инсталирани с темите и то не с всичките теми
Търсиш/горе добавих, къде да търсиш/, намираш, инсталираш в usr/share/themes като администратор, а не намираш просто защото трябва да си ги инсталираш сам
Mozo написа:Супер е станало А това за времето аплет ли е или нещо друго?
Офтопик:
Бях го пробвал на времето, ама нещо не бачкаше, явно са го оправили, благодаря
Не се съмнявам, че някоѝ хубав слънчев ден и това ще стане, коѝто има нерви да ги чака, а с нервак, като мен никакъв шанс По този параграф наѝ-вероятно събитията ще се развият, като при ЕксПи , коѝто се опитват да наподобяват, тъкмо от М$ го оправиха и започна криво - ляво да работи и го качиха на трупчета