Льо написа:Кола под 1.3 двигател не взимай никога! Екотек, никога! От Орел, само Омега бензин и ако може да е 3.2.Васил Антонов написа:и нещо да кажете за това близко ли е до целта https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 1-0-i-12-v
Ориентирай се към кола с регистрация поне, демек, някой си я кара и я продава. Тогава ти пада еко таксата и номерата, стига да е от София регистрацията, пък може и застраховката да и е накуп платена и да има още сума месеци. Щом я кара, значи я обслужва.
Последно, като за първа кола не се хвърляй на такава над 1500 лева. Още през първата година имаш голям шанс да и скъсиш неимоверно живота, докато добиеш навици особено при паркиране. Караш 2 години таван, продаваш и едва тогава взимаш нещо читаво доколкото можеш да си позволиш.![]()
Пък ако искаш дори мога да ти търся и кола, щото постоянно това правя - извратено хоби
Това какво ще рече , как да се ориентирам за такива коли щото това ще ми икономиса към 500 лв тъй както си го дал по разбивки .
И да като му дойде времето може да ми помагаш с идеи за кола подходяща за мен, но да му дойде времето