Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Дай sudo swapon -s в терминал и ще разберемMontoya написа:Охх, инсталирах най накрая блутута и мишката, тоя терминал се държи като ощипана госпожица, изчезнало му е доларчето след юзера, а като пиша командите застъпва буквите с маркера и абе като заразен с вирус се държи. Инсталирах пакетите през октопи, а блудевила през падащ терминал видях мхихихи.
Така, давайте да оправиме интерфейса и да инсталирам някоя и друга програма и тогава да правиме архив.
Между другото за суап дяла трябва ли да пиша ония команди от втора страница или манджарото си го е намерило като дял, щото гледам некаква джаджа на екрана показва РАМ 0.8 гб суап 0.0
Тоест има неща, които не са наред?fifi_fifito написа:ще го пипна още малко
Майната му на ядрото. Просто нотифайърът се е махнал заедно с другите неща. Ако държиш на трей иконата за уведомленията, влез в Octopi, напиши octopi и гледай за octopi-notifier. Инсталирай го и си готов с този "проблем". Аз предпочитам да го няма и си проверявам всеки ден ръчно за ъпдейтиMontoya написа:До тук добре, изпълнил съм всичко без новото ядро, обаче изчезна съобщението нещо и не знам къде да го намеря
Код: Избери всички
yaourt -S kdeplasma-applets-smooth-tasks2 --noconfirm
Ти се заигра нещо майfifi_fifito написа:Така го пипнах аз![]()
Аз го намирам като драйвър за принтер .Montoya написа:Процесът дето ме тормози е този, мога да го спра но ми казва че е на друг потребител и не посмях