Боксова сцена от класическия филм на Чарли Чаплин "Светлините на града" обиколи българското интернет пространство след паметната среща на Кубрат Пулев със световния шампион Владимир Кличко. Във лентата героят на Чарли Чаплин е нокаутиран с ляво кроше в петия рунд, а някои потребители веднага намериха прилика между неговата игра и тази на Кобрата. Какво мислите?/actualno.com
Прочетено: 272 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?
Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?
Всички сме гледали тази феноменална класика
Просто е уникално

Моето мнение е следното: подигравки не са уместни по много причини , но има и редица условности при такива двубои . Ами това е свхръх тежка и един по точен удар на Кубрат би изпратил Кличко на пода . Така и във футбола има ситуации, подобни на конфузната среща с Малта , ама топката е кръгла и се търкаля ха на ляво, ха на дясно и не "вляя" . Та не бива да се прави извод от един мач. Сравнението с Чаплин е подигравка не само с Кубрат Пулев, но и с националните ни ценности. Кой както иска така да ги разбира.
Сравнението с К. Пулев е неуместно
, но пък фрагментът от филма с гениалния Чаплин, си го бива. 

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Аз не правя никакви паралели, най-малкото, защото хич, ама хич не ме интересува нито Кличко, нито Пулев, дори не съм ги и гледал. Харесва ми клипчето и винаги ми е харесвало 

Естествено, никой никого не цитира. 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Руска педагогика: Това не е убийство, това е война (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 04, 2024 14:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 04, 2024 14:57
-
-
-
Брюксел ще гледа на мебелите като на устойчиви продукти - какво означава това за българските производители
от Mozo » чет авг 22, 2024 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 91 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 22, 2024 12:06
-
-
-
Властта преодолява цифровата пропаст: Бърз интернет за всички от 2026 година (ВИДЕО)
от Mozo » вт юни 10, 2025 12:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 9 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 10, 2025 12:04
-
-
-
Поголовно спиране на интернет и телефони: Москва чака Деня на победата (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » чет май 08, 2025 11:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 44 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 08, 2025 11:44
-
-
-
Защо депутатите отхвърлиха райския газ като наркотик? (ВИДЕО)
от Mozo » чет авг 22, 2024 11:52 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 59 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 22, 2024 11:52
-