Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Добър вечер ,имам въпрос за охлаждаща подложка за лаптопа дали ми е необходима
- DarkAvenger
- Начинаещ
- Регистриран: пет май 28, 2010 23:56
Добър вечер ,имам въпрос за охлаждаща подложка за лаптопа дали ми е необходима
Дали да си купя охлаждаща подложка с лаптопа?
- за или против ?
http://prntscr.com/41zlrj
http://prntscr.com/41zmm8
Прочетено: 580 пъти
- за или против ?
http://prntscr.com/41zlrj
http://prntscr.com/41zmm8
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Добър вечер ,имам въпрос за охлаждаща подложка за лаптопа дали ми е необходима
Доста са добре температурите за лаптоп. Само на процесора не видях каква е
Използвай най-новата версия на AIDA 

- DarkAvenger
- Начинаещ
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Добър вечер ,имам въпрос за охлаждаща подложка за лаптопа дали ми е необходима
Имах предвид, че не се вижда температурата
Засича ли я с най-новата версия на AIDA? Ако не, просто влез в BIOS и я виж 

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Температурите са супер, нямаш нужда от подложка. Но ако си си наумил да си купиш - не пречи 

Всичко умряло от студ в този лаптоп и по-скоро му трябва отопление...

- Zeroadhesion
То с лаптопите и подложките е малко странно.
- Ако ти грее - почистване и смяна на термо-паста. След това няма да има нужда от подложка.
- Ако не грее и всичко е ОК, пак няма нужда от подложка. (Твоя случай)
...та следователно подложка взимат тези, които:
- не могат да си почистят сами лаптопа и сменят пастата
- нямат пари да закарат лаптопа на сервиз
- много им е горещо в апартамента и едвам се стои
- Ако ти грее - почистване и смяна на термо-паста. След това няма да има нужда от подложка.
- Ако не грее и всичко е ОК, пак няма нужда от подложка. (Твоя случай)
...та следователно подложка взимат тези, които:
- не могат да си почистят сами лаптопа и сменят пастата
- нямат пари да закарат лаптопа на сервиз
- много им е горещо в апартамента и едвам се стои

- DarkAvenger
- Начинаещ
Благодаря за изчерпателните отговори

-
- Редовен потребител
- Регистриран: вт дек 17, 2013 19:32
Е те процесорите са най-важни и почти винаги си прегряват след няколко месеца работа, а ти точно него не си дал
Ако работиш нон стоп на топа у вас нищо не ти пречи да си имаш една подложка. Най-малкото ще дадеш повече живот на батерията, защото прегряването я скапва за отрицателно време
Но ако стигнеш до прегряване, дай на мене щайгата да й видя сметката... ако не те е страх естествено хаха
Ето последната ми галимация от днес: http://s28.postimg.org/qdmaqk5bh/image.jpg
Кой не верва, не верва, ама с това свалих 10 градуса перманентно

Но ако стигнеш до прегряване, дай на мене щайгата да й видя сметката... ако не те е страх естествено хаха

Ето последната ми галимация от днес: http://s28.postimg.org/qdmaqk5bh/image.jpg

Кой не верва, не верва, ама с това свалих 10 градуса перманентно

Чудя се какво съм бъркал толкова години, за да не се получава така при мен...metalmilitia написа:Е те процесорите са най-важни и почти винаги си прегряват след няколко месеца работа

Ако продължим с такава логика - слага се охлаждаща подложка, после се добавя докинг станция с по-голям монитор и... мишка и клавиатура за по-удобно... и се получава почти десктоп. Защо тогава да не е истински десктоп, но без лаптопските недостатъци?

- Zeroadhesion
E докинг станцията е малко излишнаInferlin написа:Чудя се какво съм бъркал толкова години, за да не се получава така при мен...metalmilitia написа:Е те процесорите са най-важни и почти винаги си прегряват след няколко месеца работас всичките лаптопи с които съм разполагал, без да броя останалото сериозно количество, което съм човъркал в сервиза преди в една фирма, в която се мотаех... нищо че беше епизодично - само когато се затрупваха от работа.
Ако продължим с такава логика - слага се охлаждаща подложка, после се добавя докинг станция с по-голям монитор и... мишка и клавиатура за по-удобно... и се получава почти десктоп. Защо тогава да не е истински десктоп, но без лаптопските недостатъци?

Избягват се досадни кабели оплитащи се навсякъде... Моментално се грабва лаптопа, като потрябва на друго място и се изключва от всичко на момента, а не досадно да се "пощи" кабел по кабел. А и има серийни портове (преди ми трябваха)... 
Известно време се мъчих с лаптоп (няколко) и стигнах точно до този момент, който описах, но без охлаждащата подложка, защото просто никога не съм имал такива проблеми.

Известно време се мъчих с лаптоп (няколко) и стигнах точно до този момент, който описах, но без охлаждащата подложка, защото просто никога не съм имал такива проблеми.
-
- Редовен потребител
- Регистриран: вт дек 17, 2013 19:32
Даже ако си ползвате компа повечко време на мрежа, изобщо махнете батерията. Така няма да се разрежда от топлината 
Иначе некои си ползват постоянно топа като десктоп, просто защото всичко им е по-прибрано, а и винаги имат надеждата, че ще пътуват някъде, където би им потрябвал

Иначе некои си ползват постоянно топа като десктоп, просто защото всичко им е по-прибрано, а и винаги имат надеждата, че ще пътуват някъде, където би им потрябвал

Чудих се каква е причината за тази поредна такава модна тенденция - махането на батерията на лаптопите... А нямало съвременни легенди... 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
пон дек 23, 2024 12:44
-
-
Кметът на район „Изгрев“: Имам адекватно и справедливо решение на кризата с презастрояването
от Mozo » пет дек 13, 2024 12:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 34 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 13, 2024 12:26
-
-
-
Българин загина при катастрофа с линейка в Италия на Бъдни вечер
от Mozo » пет дек 27, 2024 12:55 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 52 Преглеждания
-