Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вярвате ли в хороскопи?
Вярвате ли в хороскопи?
Вярвате ли в хороскопи?
Прочетено: 1051 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Вярвате ли в хороскопи?
Абсолютно не вярвам. Дреме му на Юпитер какво било станало тук. Твърде, твърде плоско...

Не вярвам, а и никой, който е с всичкия си, няма да повярва.
Твърдо не(около 95%). Като четиво е занимателно, но здравият разум изключва вярата в хороскопи.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- drumata
- Черногледец Храбър
- Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
- Контакти:
Абсолютно вярвам. Лоши тълкувания само може да ги компрометират.
Преди около 20 и няколко години ми сътвориха рожден хороскоп. Дотук всички неща, дето ми бяха предписани станаха.
Преди около 20 и няколко години ми сътвориха рожден хороскоп. Дотук всички неща, дето ми бяха предписани станаха.
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Нееееееееее!
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Ако имаше отговор само "вярвам", щеше да е моят. Повече вярвам на личните хороскопи, за които спомена и Друмата. Глобалните, за зодиите, също са в голяма степен верни, и все пак при всеки е различно. Описанието на моята зодия е все едно описание на мен самата, поне 90%! 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Добре, нали не смяташ, че сме толкова значими, че да имаме нещо общо с траекторията на Сириус примерно 

Не.Това е просто абсурдно. 

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Freyja написа:Не.Това е просто абсурдно.

- kim75
- Академик
Не ги разбирам до такава степен, че да ти отговоря. Не си правя плановете /ако изобщо правя такива/ на база хороскопи. Говоря, че вярвам в описанията за зодиите, защото много неща са верни. Често познавам на хората, с които се запознавам, зодиите, по поведението им. Е, не 5 мин след запознанството, не винаги.Mozo написа:Добре, нали не смяташ, че сме толкова значими, че да имаме нещо общо с траекторията на Сириус примерно

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не, не е друга работа. Гледай сега, ще ти кажа нещо елементарно, пък ти си отсъди.
Нали знаем, че светлината има скорост? Колкото и да е бърза тя за нашите представи, в космическо изражение не е особено достатъчна. Нали си наясно, че половината звезди, които гледаме вече ги няма и просто светлината им пътува насам и затова още ги виждаме? И в същото време има още толкова, които не виждаме, защото светлината им още не е достигнала до нас. Как сега, кажи ми ти, тези шарлатани правят хороскопи по нещо, което не съществува?
Нали знаем, че светлината има скорост? Колкото и да е бърза тя за нашите представи, в космическо изражение не е особено достатъчна. Нали си наясно, че половината звезди, които гледаме вече ги няма и просто светлината им пътува насам и затова още ги виждаме? И в същото време има още толкова, които не виждаме, защото светлината им още не е достигнала до нас. Как сега, кажи ми ти, тези шарлатани правят хороскопи по нещо, което не съществува?

- kim75
- Академик
Не знам, но знам, че има много верни неща. Не съм астролог, че да ти отговоря.