Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Спешно

Споделен проблем - половин проблем.
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Спешно

Мнение от kakavida »

Как се махат или изтриват лични снимки във фейса, че не търпи отлагане?
Прочетено: 524 пъти
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Спешно

Мнение от Mozo »

Нямам никаква идея, защото не ползвам тази страница :слънце:
Изображение
Жорката
Доктор
Доктор
Регистриран: пет мар 26, 2010 00:05

Мнение от Жорката »

Строгоспецифично е за всяка снимка. Трябва да видя албума в който са и ще ти кажа. :thumbright:
[web]http://swfchan.org/1179/helikopter.swf.html[/web]
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Лъже те, не му давай никакви пароли :thumbright:
Изображение
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Бе няма да давам на никой нищо,но сменях там едни байтови снимки и трябва да ги махна.Сложила съм заключени,но една приятелка ги разгледала и сподели,та така разбрах че с който общувам може да ги гледа.
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Mozo написа:Лъже те, не му давай никакви пароли :thumbright:
Имах в предвид да ми даде линк към албумите, та да ги видя нали, засърбя ме любопитството... Ама ти като нефейсър откъде би могъл да знаеш какво имах в предвид...

=; =; =;
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Дала не дала,Жорето ми ги изтри с бутон ф5, след позоциониране, долу вдясно писало изтрий, така се вижда и цялата снимка с тоя бутон.Заличителя :toothy10:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:отегчен:
Изображение
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

И друго искам да питам за фейса.
Как се пуска тема там?И как я четат повече хора? А клипче?
Споко бе Мози, Бекъмчето няма да ме използва,нали съм му мама Божка,нищо няма да ми открадне :lol:
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Mozo написа::отегчен:
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

kakavida написа:Бекъмчето
:toothy10:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Добра е, добра е :toothy10: :toothy10:
Потребителски аватар
slaviqnko0o
Начинаещ
Регистриран: ср яну 09, 2013 20:25

Мнение от slaviqnko0o »

Како като гледаш клип в Vbox7 и Youtube под клипа пише сподели натискаш го и то ти излиза в Facebook и други.Натискаш Facebook и натискаш сподели в екранчето което ти излиза.Друго да питаш спрямо Facebook?
Потребителски аватар
slaviqnko0o
Начинаещ
Регистриран: ср яну 09, 2013 20:25

Мнение от slaviqnko0o »

kakavida написа:И друго искам да питам за фейса.
Как се пуска тема там?И как я четат повече хора? А клипче?
Споко бе Мози, Бекъмчето няма да ме използва,нали съм му мама Божка,нищо няма да ми открадне :lol:
Нещо като анкета ли да бъде ?
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Не точно анкета славянче.Цилта е повече хора да разберат, че една сграда трябва да бъде разрушена, защото застрашава и собствениците от потъване.Институциите не могат да се справят.
Общо взето ето как изглежда цялата ситуация.Двуетажна стара гредоредова къща, за която няма строителни книжа, които не са се издавали през 20 те години на миналия век.Първи етаж е потънал,като пред вратата там има шахти няколко,сигурно са на вик или за ток или за други услуги и е възможно те да са причинили подпочвеното потъване.Къщата има мазе и то сигурно не е почиствано,ако се е събирала вода от някогашни наводнения.Имаше полиция,медии и общинари и никой не се справи с проблема.По документи няма какво да попречи да бъде разрушена тая срутина.На втория етаж живеят някакви хора, които не са собственици по никакви документи на този етаж.От близки съседи виждали документи,втория етаж е на внучка на починалите собственици,но нея никой не е виждал от години.Живеела на друго място с нов любовник или мъж,нещо такова.
Някъде на Волгоград.Проблема е,че уж закона не може да изгони от застрашаваща се срутина като разпадащ се строеж без строителни книжа,хора които нямат общо с този наклонен втори или полупърви вече етаж.В една статия, даже имаше жал от полицаин,че жената била възрастна.Ама какъв човек трябва да си,на хората им жал за теб,а на теб не ти е жал ако се срути от ината ти сградата върху някой и го убие.Въобще тея хора са недосегаеми,така изглежда,за тях няма закони, за тях зори и ако потърсиме,май нямат и платени данъци никъде, щом като по цял ден са в имота и не работят.Нещо като българска цигания.Имотите там, за тази улица са предложени за отчуждение за разширяване на улица от 63 година в миналия век.Затова и къщите всичките там са пред разруха.Не се дава да се строят масивни и здрави къщи.Направи се ремонт на улицата,наводни се преди 3-4 години по време на благоустройството й пред точно тази къща, но още не беше и асвалтирана.Не се разшири,а само се асвалтира.
Излезе и статия,че общините ще приемат нови бюджети, за да има средства и тази година за разрушаване на такива опасни обекти.Но дали ще стане, ей това е въпроса.Много хора мислят,че никой не може да ги мръдне от там тия нагляри.Стига да решели, никой закон не може да ги махне, така се фукали из съкварталците.Предложили им от общината тристаен апартамент, те отказали.Явно си предпочитат клошарския живот.Което е ненормално, защото е самоубийство с непредисвестен час на гибелта, която имайки предвид състоянието на сградата си е очевидно,че е пред срутване.Не знам защо общината не извика и екип от Курило.Ама не е нормално, обществото не бива да си мълчи, трябва да спаси тези хора, да са живи и здрави поне тялом.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”